מפרצים בשיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מפרצים בשיער
    יונתן
    02/12/2008

שלום רב לך דוקטור אני בן 14 וחצי ויש לי מפרצים בשיער כלומר באמצע צמיחה ובצדדים אין צמיחה הנשירה במפרצים החלה בגיל 12 בערך. דבר זה ממש מפריע לי וברצוני שיהיה לי שם צמיחת שיער. 1)האם יש דרך כדי להשתיל שיער במפרצים ושיהיה לי מצח נורמלי עם צמיחת שיער מלאה כמו שיש לכאלה שאין להם מפרצים?(לא איכפת לי מה הדרך,אני רק רוצה לדעת אם זה אפשרי). 2)אם כן האם הטיפול יגרום לצמיחת שיער באזור למשך כל החיים? 3)כמה זמן אחרי הטיפול יחל לצמוח שם שיער? 4)האם הוא יצמח לאט מהרגיל או כמו שאר השיער? 5)כמה בערך אמור לעלות כל העסק הזה של ההשתלה במפרצים? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מפרצים בשיער

הוספת תגובה

• מפרצים בשיער

ד``ר ברנרדו פינקל
    03/12/2008

שלום יונתן,
    מקרים כמו שלך ניתן לפתור באמצעות השתלת שיער, אולם לא בגילך. אתה צעיר מידיי. בעתיד, אם תבחר לעבור השתלת שיער, "התנהגות" השיער המושתל תהיה כמו שיער רגיל ולתמיד. שיער מושתל מתחיל לצמוח כשלושה חודשים לאחר ההשתלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם יש לי מפרצים רציניים בשיער

אבי
    04/04/2009

אני בן 22, ויש לי מפרצים ממש גדולים בקדמת השיער.בפדחת של הראש יש לי המון שיער.
    אני קורא בהרבה פורומים שאנשים מספרים על נשירת שיער. לא ראיתי עדיין פעם אחת נשירה על הכרית במיטה, או שאני תופס את השיער אני לא רואה שיערות נושרות אבל בכל זאת יש לי מפרצים מאוד גדולים ודלילות רק בקדמת הראש.
    איך אפשר לטפל בעניין? אם זה מוקדם מדי?

אודה לכל מי שיש לו ידע בנושא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם יש לי מפרצים רציניים בשיער

ד``ר ברנרדו פינקל
    11/04/2009

שלום אבי,
    אני ממליץ לך לגשת לרופא/ת עור לבדיקה ולשקול טיפול במינוקסי 5%.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו