מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה מחברי הפורום וממי שיכולקובי02/12/2008
שלום לכולם ! לאחר שהרגשתי בנסיגה מינימלית בקו שיער קדמי בקרתי אצל מס' רופאי עור ומכולם נמסר לי שאיני נמצא בתהליך הקרחה אולם כשאני מנער את הראש מול כיור כל פעם נופלות בין 10-20 שערות בבדיקה עם הכרית לפעמים 3 שערות לפעמים 7 לפעמים 8 ואן לי כוח להמשיך לבדוק ... רציתי לשאול האם ניתן ממישהו םה בעל ניסיון לאבחן מצב של נשירה מוגברת לפני שכביכול רואים קרחת... אני ממש מנסה למנוע מצב שאני אתחיל טיפול מאוחר מידי - כי גם ככה הטפול הוא יותר עצירה מאשר שיפור . ואם אפשר להרגיע אותי מהפרופסיה הזאת אני כבר לא יכול שלא לאכול סרטים מכל תופעות הלוואי ...אוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה מחברי הפורום וממי שיכול
ד``ר ברנרדו פינקל03/12/2008שלום עידו,
לפי התיאור שלך, הנשירה שלך (כמות השיער הנושר) תקינה לחלוטין. אין סיבה שתיקח פרופרסיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דוקטור זה די מנחם אבל....
קובי03/12/2008אין לי כוח ללחץ הזה כבר: אולי היום זה מתחיל ...אולי היום זה מתחיל - אין לי מושג אם הנסיגה בקו השיער שלי לקח לה חצי שנה או שנתיים להיווצר- ויש באזור שנוצרו מפרצונים שערות קטנות כאלה ... שלא צומחות מהר אם בכלל - אין לי משהו שאני יכול לעשות ? רופאי עור רק מסתכלים וע"פ זה מאבחנים אין דרך לדעת לפני שיש ממש קרחת? דבר נוסף שרציתי לדעת מאיפה הביטחון הזה של כולם בפרופסיה כאילו זה נטול סכונים בכלל - כי יש אנשים שהבריאות יותר חשובה להם מהשיער - איך הרופאים כ"כ בטוחים שלקחת כדורים כל החיים לא יכול לגרום נזק מצטבר ולתופעת לוואי בלתי הפיכות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)