עזרה מחברי הפורום וממי שיכול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה מחברי הפורום וממי שיכול
    קובי
    02/12/2008

שלום לכולם ! לאחר שהרגשתי בנסיגה מינימלית בקו שיער קדמי בקרתי אצל מס' רופאי עור ומכולם נמסר לי שאיני נמצא בתהליך הקרחה אולם כשאני מנער את הראש מול כיור כל פעם נופלות בין 10-20 שערות בבדיקה עם הכרית לפעמים 3 שערות לפעמים 7 לפעמים 8 ואן לי כוח להמשיך לבדוק ... רציתי לשאול האם ניתן ממישהו םה בעל ניסיון לאבחן מצב של נשירה מוגברת לפני שכביכול רואים קרחת... אני ממש מנסה למנוע מצב שאני אתחיל טיפול מאוחר מידי - כי גם ככה הטפול הוא יותר עצירה מאשר שיפור . ואם אפשר להרגיע אותי מהפרופסיה הזאת אני כבר לא יכול שלא לאכול סרטים מכל תופעות הלוואי ...אוף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עזרה מחברי הפורום וממי שיכול

ד``ר ברנרדו פינקל
    03/12/2008

שלום עידו,
    לפי התיאור שלך, הנשירה שלך (כמות השיער הנושר) תקינה לחלוטין. אין סיבה שתיקח פרופרסיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה דוקטור זה די מנחם אבל....

קובי
    03/12/2008

אין לי כוח ללחץ הזה כבר: אולי היום זה מתחיל ...אולי היום זה מתחיל - אין לי מושג אם הנסיגה בקו השיער שלי לקח לה חצי שנה או שנתיים להיווצר- ויש באזור שנוצרו מפרצונים שערות קטנות כאלה ... שלא צומחות מהר אם בכלל - אין לי משהו שאני יכול לעשות ? רופאי עור רק מסתכלים וע"פ זה מאבחנים אין דרך לדעת לפני שיש ממש קרחת? דבר נוסף שרציתי לדעת מאיפה הביטחון הזה של כולם בפרופסיה כאילו זה נטול סכונים בכלל - כי יש אנשים שהבריאות יותר חשובה להם מהשיער - איך הרופאים כ"כ בטוחים שלקחת כדורים כל החיים לא יכול לגרום נזק מצטבר ולתופעת לוואי בלתי הפיכות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו