שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    קובי
    05/12/2008

שלום ד"ר אני בן 20 והתחילה אצלי הדלדלות האזור המפרצים . הלכתי לרופא עור והוא מסר לי שכרגע אין צורך להתחיל בטיפול בפרופסיה ואם ברצוני לטפל בבעיה עלייה למרוח מינוקסי 5% פעמיים ביום באזור המפרצים. שאלתי הא אם הגעתי למצב שאני צריך מינוקסי האם אין זה אומר שיגיע מצב שאני אצטרך פרופסיה ? מדוע לחכות שמצב היה חמור יותר ואז לפתח תלות במינוקסי ובפרופסיה יחד כשאפשר להשתמש בפרופסיה לבד מעכשיו? שאלה שניה היא האם קיים אזשהו מחקר / מידע אמין! לפיו שימוש במינוקסי אינו גורם נזק לשיער בריא, אני קצת חושש שמסיבות של תופעות לוואי אני לא אתמיד בטיפול ולאחר כמס' חודשים אפסיק ובכך למעשה זירזתי את תהליך ההקרחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה,

ד``ר ברנרדו פינקל
    13/12/2008

שלום טל,
    אינני יודע מה היו שיקולי רופא העור. בכל אופן, לפרופרסיה תופעות לוואי קשות יותר מאלו של מינוקסי 5% , הגם שתופעות לוואי אלו נדירות. ממחקרים שבוצעו עד היום, מינוקסי 5% איננה מזרזת התקרחות. במידה ואתה חושב שלא להקפיד ולהתמיד בטיפול - אל תתחיל איתו, מכיוון שהנשירה תחזור וחבל על הכסף שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו