דלילות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלילות
    שאלה
    07/12/2008

ד"ר שלום יש לי שיער מתולתל , אני בת 30 , בעקבות ירידה במשקל היתה לי נשירה בחלק האחורי של הראש כיום אני אוכלת כמו שצריך וגם לוקחת ויטמנים , לא עליתי הרבה אחרי הדיאטה אבל השיער הפסיק לנשור , אני כבר שנה וחצי אחרי הדיאטה, ולמרות הויטמינים והאוכל שאני אוכלת השיער לא מתמלא ונשאר דליל בחלק האחורי של הראש.... למרות שהפסיקה הנשירה , עשיתי בדיקות דם , גם הורמונליות וגם רגילות ,הכל יצא תקין פרט לעובדה שהתגלה שיש לי חוסר בפראטין, אני לוקחת ברזל , אבל אין צמיחה של שיער , האם יכול להיות שכל הזקיקים בחלק האחורי של הראש מתים ?? האם זה אזור שניתן להשתיל בו שיער ?? והאם יש פיתרונות נוספים לחלק האחורי שמעל העורף ? אודה לתושבתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלילות

הוספת תגובה

• דלילות

ד``ר ברנרדו פינקל
    13/12/2008

שלום הילה,
    לאחר שנה וחצי של טיפול ניתן לראות את מידת ההתאוששות של השיער. לפי תיאורך, התאוששות זו מועטה. ככלל, ניתן לבצע השתלת שיער בחלק האחור של הקרקפת. גם במצבך הדבר אפשרי. לנשים במצבך, אין עדיין פתרונות תרופתיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו