2שאלות לגבי מפרצים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 2שאלות לגבי מפרצים
    יונתן
    11/12/2008

שלום דוקטור יש לי 5 שאלות 1)אמרת לי כי גיל 14 וחצי זה צעיר מדי.מזאת אומרת צעיר מדי?אי אפשר לבצע השתלה בגיל כזה?כלומר לא יצמח שם שיער גם לאחר השתלה?מזותומרת צעיר מדי? 2)מתי כבר אפשר לעשות השתלה? 3)כמה בערך אמור העניין לעלות?(לא חייב סכום מדוייק אבל בערך כי אין לי בכלל כיוון למחיר של ההשתלה) 4)כמה פעמים צריך לבוא למרפאה בשביל השתלה?תור אחד מספיק או כמה טיפולים צריך בערך? 5)האם זה ניתוח ההשתלה?כלומר עם הרדמה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    2שאלות לגבי מפרצים

הוספת תגובה

• 2 שאלות לגבי מפרצים

ד``ר ברנרדו פינקל
    13/12/2008

שלום יונתן,
    בצעיר מידי, הכוונה לא לכך שהשיער המושתל לא יצמח. גיל 14.5 הוא גיל יוצא דופן לתהליך של התקרחות. במידה ויש לך אכן נשירה מוגברת, יש לבדוק את הסיבות לכך. השתלת שיער בד"כ מתבצעת לאחר גיל ההתבגרות, באנצע שנות ה - 20. במקרים יוצאי דופן ומסיבות רפואיות ניתן לבצע השתלה בגילאים צעירים יותר. מדובר בפעולה כירורגית חד-פעמית, המבוצעת בהרדמה מקומית. לייעוץ מעמיק יותר תוכל להגיע לפגישה עם ההורים לכל מנתח השתלות שיער באיזור מגוריך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו