מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת שימוש במינוקסיאיילה20/12/2008
שלום רב. אני בת 38. לפני כשנה וחצי התחלתי להשתמש במינוקסי 2% (בתרסיס)לאחר התייעצות עם רופא עור בכיר. הגעתי אליו לאחר התפרצות של נשירת שיער נוראית שהתחילה בפתאומיות לאחר שעברתי אירוע בריאותי שכלל איבוד דם רציני ונכנסתי למצב של מתח נפשי כבד. השימוש במינוקסי עצר את הנשירה אך שערי לא שב למצבו הקודם שהיה די שופע. כיום אני שוקלת להפסיק השימוש בתרופה אולם אני חוששת מאוד מתוצאות ההפסקה כיוון שקראתי שהפסקת השימוש עלולה להחזיר את מצב הנשירה. ממעט המידע שרכשתי בנושא הבנתי כי המינוקסי מיועד לאנשים הסובלים מהתקרחות גנטית. ברור לי כי אצלי לא זה היה המצב היות ואין במשפחתי קרחים כלל וכן היה ברור הקשר בין מצבי הבריאותי\נפשי באותה העת למצב הנשירה. אשמח מאוד לקבל את חוות דעתך היות ואני מאוד חוששת. מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת שימוש במינוקסי
ד``ר ברנרדו פינקל27/12/2008שלום איילה.
מינוקסי 2% יעיל גם במקרים של נשירה שלא על רקע גנטי. מתיאורך עולה כי הסיבה לנשירת השיער הייתה בריאותית ונפשית. השאלה העולה הינה: מה מצבך הבריאותי והנפשי כיום? במידה וטופלת ומצבך היום תקין, יש לשקול את הפסקת המינוקסי. מינוקסי שומר על המצב הקיים. הפסקתו איננה מביאה לנשירת שיער פתאומית ו/או מוגברת. אלא, תהליך הנשירה, שממילא היה אמור להתרחש - יכול להתחיל שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)