נשירת שיער מושתל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער מושתל
    גדי
    24/12/2008

לפני חודשיים עברתי השתלה אצל מומחה בתחום, זו השתלה שלישית שלי. לפני 9 שנים עברתי השתלה ראשונה, לא מוצלחת בעליל. ואת ההשתלה השנייה עברתי לפני כשנה וחצי אצל המומחה האחרון - שהייתה השתלה מוצלחת מאוד. לאחרונה אני מרגיש פה ושם שנושרות לי שערות, ונראה לי שזה מהשיער המושתל מאחר שזה שיער ארוך - ומעט השיער הטבעי שלי כבר לא יכול להגיע לאורך כזה. שאלתי, האם ייתכן ששיער מושתל נושר? הבנתי שלכל שערה יש אורך חיים של 3-6 שנים ואז היא נושרת וצומחת שוב. היות ואת ההשתלה השנייה עשיתי רק לפני שנה וחצי - לא נראה לי סביר שהשיער כבר ינשור (הגם שמדובר, יש לציין, בשיערות בודדות בכל כמה ימים). לתשובתך המלומדת אודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירת שיער מושתל

הוספת תגובה

• נשירת שיער מושתל

ד``ר ברנרדו פינקל
    27/12/2008

שלום גדי,
    השתלת השיער השלישית שלך בוצעה לא מזמן. לפיכך, יתכן ונשירת השיער שלך קשורה למהלך ההשתלה. יתכן ובעת ביצוע הנקבים למטרת השתלת זקיקי השיער, נגרם נזק (זמני) לשיער הקיים. אל תדאג, שיער זה יצמח שוב, תוך שלושה חודשים בערך. מעבר לכך, חשוב לי לומר לך ולכל שאר הגולשים כי הקשר עם הרופא המנתח חייב להמשיך להיות רציף גם לאחר ההשתלה, בכל שאלה שהיא. ציינת כי עברת שתי השתלות אצל המומחה שלך. רצוי שתרגיש חופשי לפנות אליו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו