מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום..טניה24/12/2008
שלום קוראים לי טניה ואני בת 18.3 חיילת ,חוזרת רק סופי שבוע הביתה יש לי בעיה חמורה של נשירת שיער בערך כשנה, בזמן האחרון זה החמיר עוד יותר הייתי חופפת פעם ביומיים עכשיו אני מנסה פעם ב3. לפני כשנה גילו אצלי חיידק בקיבה וטיפלתי בזה וכן חוסר ברזל בגוף מהתקופה שגילו לי תחיידק השיער נושר בכמויות אני לוקחת כדורי ברזל פריפול. ואני לא רואה תוצאות לוקחת כבר 3 חודש עליי לציין שיש לי פסוריאזיס מגיל 10 ואני משתמשת בשמפו טיפולי אחרת המצב שלי על הפנים כרגע מצבי טוב מאוד. מה אני יכולה לעשות בנידון? למי אני יכולה לפנות? צריכה מאוד את עזרתך היה לי שיער ממש טוב ועכשיו הוא נהיה דליל בצורה חמורה תודה רבה טניה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום...
ד``ר ברנרדו פינקל27/12/2008שלום טניה,
לפי תיאורך את סובלת ממספר בעיות רפואיות, שכולן קשורות לנשירת שיער. הטיפול שאת מקבלת הינו נכון. את זקוקה למעקב צמוד של רופא עור כדי שיערוך אינטגרציה של הממצאים הבריאותיים ויחליט על אופן המשך הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)