שלום רב.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב.
    חייל מתוסכל
    12/01/2009

ד"ר שלום רציתי לדעת אם יש משהו היעיל נגד התקרחות במפרצים הבנתי שפרופסיה והמינוקסי לא כ"כ יעילים באזורים אלו..אני בן עשרים והמפרצים שלי מתחילים להתרחב ולהתדלד מאוד אני בן 21 ומאוד מודאג וזה בא לביטוי בצורה נפשית בי . יש לציין כי אני לוקח כבר חודשיים פרופסיה עדיין ללא כל שינוי מהמצב הקודם..תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב.

הוספת תגובה

• אם אםשר שאלה נוספת

חייל מתוסכל
    12/01/2009

אם תוכל להגדיר מפרצים.. עד איפה זה המפרצים....שאני ידע עד איזה איזור זה מגיע ..תודה שוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב,

ד``ר ברנרדו פינקל
    15/01/2009

שלום חייל מתוסכל,
    אינני יודע מאיפה קיבלת את המידע. לידיעתך תרופות הפרופסיה והמינוקסי יעילות גם לאזור המפרצים. מעבר לכך, ניתן לדעת אם פרופסיה יעילה לך רק לאחר שימוש עקבי לתקופה של כחצי שנה. עליך גם לדעת כי יעילות תרופות אלה באה לידי ביטוי בשמירת המצב הקיים ומניעת החרפתו, אך לא בהצמחת שיער חדש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו