בעיית שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית שיער
    ליעוז
    18/01/2009

שלום לך. תראה דוקטור.. התחיל להיות מפרץ בצד שמאל של הראש ואני רוצה לדעת מאיפה נובעת הבעיה מכיוון שתורשתית אני חושב שקיבלתי גנים די טובים אבא שלי בן 50 ולא קירח עוד ובכלל אצל כל בני משפחתי שיער בריא. וגם לא הייתה קיימת אצלי בעיה כזו בתיכון התחלתי לחוש בבעיה זו רק כשהגעתי לצבא ואני חש כי הבעיה התחילה מכיוון שבצבא יש פחות זמן לחפוף ואני גם משרת מדי פעם בתנאים לא כל כך אידיאליים והתחלתי כמה חודשים לאחר השירות שלי להרגיש גירודים עזים בשיער ויש לי גם קשקשים קטנים ולמרות שכיום אני מקפיד לחפוף כל יום ועם שמפו טוב כמו הד אנד שולדרס אני עדיין מרגיש גירודים בקרקפת. האם זוהי הבעיה שגורמת למפרץ שלי ואיך פותרים את בעיית הקשקשים. ואם יש תרופה לשיער שמעודדת צמיחה מחדש באיזורים שנפגעו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית שיער

הוספת תגובה

• בעיית שיער

ד``ר ברנרדו פינקל
    25/01/2009

שלום ליעוז,
    בשלב זה עליך לגשת לרופא עור, ע"מ שיתאים לך שמפו רפואי לטיפול בקרקפת. רק לאחר הטיפול ניתן יהיה לדעת אם יש צורך גם בלקיחת תרופות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו