מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צלקות מהשתלת שיערעד ראיה10/02/2009
שלום רב דוקטור, הכרתי מישהו בן 42 שעבר השתלת שיער. לא שאלתי אותו לפרטי ההשתלה לאור המבוכה, אולם מעניין אותי לדעת מדוע נותרה לו צלקת גדולה באחורי הראש, והכי חשוב שבקדמת הראש נותרו לו סימנים נוראיים, כמו של חורים רבים ונראים לעין. אציין כי זה בטוח כתוצאה מהשתלת שיער. כיום הוא קירח לחלוטין. האם קיימים סיכונים שכאלה בהשתלות לא מוצלחות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשכתי לקרוא בפורום ו...
עד ראיה10/02/2009הטרידו אותי הצלקות והחורים בקדמת הראש שראיתי אצל אדם שעבר השתלת שיער. בהמשך הפורום קראתי והבנתי שאם השיער ממשיך ומידלל לאחר השתלת השיער, אזי נחשפים חורי ההשתלה, שלמראית עיניי היו נוראיים!!. (ואיני מזכיר את הצלקת מאחורי הראש). אז אחדד את שאלתי לכך : האם תוכל להסביר על שיטה אחרת בה נמנעים מחורים אלו. כי סביר שאדם שמקריח ימשיך ויקריח לאחר השתלת שיער אחת. ושאלה שניה - כיצד אדם עובר השתלה בידיעה שמאחר והינו מקריח יש סיכוי ויתגלו לעיני כל החורים הללו. הרי עדיף הקרחה מאשר חורים וצלקות... וכעורך דין אני שואל - האם המועמדים (ואף אני כזה) להשתלה מודעים לסכנה הזאת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשכתי לקרוא בפורום ו...
ד``ר ברנרדו פינקל21/02/2009שלום עד ראיה,
סביר להניח שבמידה ואכן ראית מושתל שיער ושבמידה ואכן מדובר בתוצאות של השתלת שיער, הרי מדובר בשיטה מיושנת שאיננה בשימוש כיום. כיום במידה וקיימת צלקת אחורית היא כמעט ואיננה מורגשת. זאת מכיוון שקיימות שיטות חדשניות לסגירת הצלקת. לגבי הצלקות בקדמת הראש, סביר שהאדם עבר השתלת של קבוצות שיער - בה לא משתמשים כיום. כיום משתילים זקיקים בודדים ומשתמשים במחטים עדינות, בקוטר דק ביותר, מה שאינו מוביל לצלקות. בכל אופן, שיער מושתל אינו נושר וסביר כי בחור זה גילח את שיערו . מעבר לכך, מנתח השתלת שיער, מסביר לכל מועמד להשתלה על טכניקת ביצוע ההשתלה, ההליך עצמו ותוצאותיו המצופות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)