צלקות מהשתלת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צלקות מהשתלת שיער
    עד ראיה
    10/02/2009

שלום רב דוקטור, הכרתי מישהו בן 42 שעבר השתלת שיער. לא שאלתי אותו לפרטי ההשתלה לאור המבוכה, אולם מעניין אותי לדעת מדוע נותרה לו צלקת גדולה באחורי הראש, והכי חשוב שבקדמת הראש נותרו לו סימנים נוראיים, כמו של חורים רבים ונראים לעין. אציין כי זה בטוח כתוצאה מהשתלת שיער. כיום הוא קירח לחלוטין. האם קיימים סיכונים שכאלה בהשתלות לא מוצלחות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צלקות מהשתלת שיער

הוספת תגובה

• המשכתי לקרוא בפורום ו...

עד ראיה
    10/02/2009

הטרידו אותי הצלקות והחורים בקדמת הראש שראיתי אצל אדם שעבר השתלת שיער. בהמשך הפורום קראתי והבנתי שאם השיער ממשיך ומידלל לאחר השתלת השיער, אזי נחשפים חורי ההשתלה, שלמראית עיניי היו נוראיים!!. (ואיני מזכיר את הצלקת מאחורי הראש). אז אחדד את שאלתי לכך : האם תוכל להסביר על שיטה אחרת בה נמנעים מחורים אלו. כי סביר שאדם שמקריח ימשיך ויקריח לאחר השתלת שיער אחת. ושאלה שניה - כיצד אדם עובר השתלה בידיעה שמאחר והינו מקריח יש סיכוי ויתגלו לעיני כל החורים הללו. הרי עדיף הקרחה מאשר חורים וצלקות... וכעורך דין אני שואל - האם המועמדים (ואף אני כזה) להשתלה מודעים לסכנה הזאת ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשכתי לקרוא בפורום ו...

ד``ר ברנרדו פינקל
    21/02/2009

שלום עד ראיה,
    סביר להניח שבמידה ואכן ראית מושתל שיער ושבמידה ואכן מדובר בתוצאות של השתלת שיער, הרי מדובר בשיטה מיושנת שאיננה בשימוש כיום. כיום במידה וקיימת צלקת אחורית היא כמעט ואיננה מורגשת. זאת מכיוון שקיימות שיטות חדשניות לסגירת הצלקת. לגבי הצלקות בקדמת הראש, סביר שהאדם עבר השתלת של קבוצות שיער - בה לא משתמשים כיום. כיום משתילים זקיקים בודדים ומשתמשים במחטים עדינות, בקוטר דק ביותר, מה שאינו מוביל לצלקות. בכל אופן, שיער מושתל אינו נושר וסביר כי בחור זה גילח את שיערו . מעבר לכך, מנתח השתלת שיער, מסביר לכל מועמד להשתלה על טכניקת ביצוע ההשתלה, ההליך עצמו ותוצאותיו המצופות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו