לקיחת קומפלקס בי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקיחת קומפלקס בי
    חגית
    17/02/2009

שלום דר' בחודשים האחרונים חלה אצלי נשירת שיער די רצינית אומנם לא קרחות אבל השיער הפך להיות דליל בהרבה יותר ממה שהיה לפני שהחלה הנשירה ביצעתי בדיקת דם שגרתית הבי 12 יצא 381 אומנם בדיקת הדם לא כללה את כל סוגי הויטמין בי רציתי לדעת אם אני יכולה לקחת קומפלקס בי למרות שאני נמצאת בטווח הנורמה בנוגע לבי 12 מתוך ניסיון מאימי אני יודעת שכדור זה עזר לה מקרה של עודף יכול לגרום לאיזשהו נזק וממקום להועיל לגרום לבעיה כזו או אחרת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לקיחת קומפלקס בי

הוספת תגובה

• לקיחת קומפלקס בי

ד``ר ברנרדו פינקל
    21/02/2009

שלום טליה,
    מיותר לחלוטין לקחת תוספת ויטמינים במידה ולא קיים חוסר. גרימת נזק - נדירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה

חגית
    21/02/2009

שבוע טוב דר' פינקל אם כן מה כן אפשר לקחת שיוכל להאיץ א ת קצב גדילת השיער? כמו כן אם כיסיתי את נושא הוטימינים ואין לי שום חוסר בשום ויטמין משום קבוצה שהיא איזה עוד גורמים אני יכולה להביא בחשבון שגורימים לי לנשירה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לנשירת שיער חריפה

נורית
    01/03/2009

רציתי לשאול האם יש כדור לעצירת ההורמון הגברי בנשים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו