מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה מטרידה מאודיוני20/02/2009
שלום אני למעלה מ 8 חודשים ,נטלתי סרוקסט.(בין אחד וחצי ל שתיים וחצי כדורים ליום) אחרי שהכרתי בחורה איתה יצאתי הפסקתי עם הכדורים. החלטתי להפסיק עם הסרוקסט בגלל מצבי שהשתפר והרוב בגלל שהחשק המיני שלי ירד . לאחר חודשיים הבחורה ואני נפרדנו . והייתי שוב בדיכאון עמוק ,מה שגרם לנשירת שיער מסיבית ביותר שגרמה לעוד יותר דיכאון .הפרעות שינה,היה חם לי בגוף שאני ישן ועוד בחורף! ולפעמים הייתי מתעורר עם כאבים בחזה כמו פאניקה . לפני חודש ,אחרי 4 חודשים בלי הכדורים התייאשתי וחזרתי לסרוקסט.חצי כדור ביום. אני כרגע יושן ממש טוב.אין לי התקפים ו והכי חשוב הפסיק לי נשירת השיער. השאלה הנשאלת היא אם השיער שנשר יחזור למצבו הקודם לפני 3 חודשים אחרי שהפסיקה לי הנשירה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה מטרידה מאוד
ד``ר ברנרדו פינקל21/02/2009שלום יוני,
השיער שנשר יצמח שוב. העניין הוא, שתהליך החלמת השיער אורך חודשים ועליך להיות סבלני. מעבר לכך, חשוב לקחת את הסרוקסט תוך כדי פיקוח רפואי, להפסיק את התרופה רק בהמלצת הרופא וגם אז באופן הדרגתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ושאלה נוספת
שאלה מטרידה24/02/2009האם יש משהו לזרז את הצמיחה כי הנשירה שהיית לי פשוט מבהילה .השיער שלי נהיה דליל מאוד. למרות שלפני היה מלא מאוד. או שהדרך הטיביעית היא הבטוחה ביותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ושאלה נוספת
ד``ר ברנרדו פינקל01/03/2009הדרך הטבעית הינה הבטוחה ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובות
ינאי02/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)