שאלה מטרידה מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה מטרידה מאוד
    יוני
    20/02/2009

שלום אני למעלה מ 8 חודשים ,נטלתי סרוקסט.(בין אחד וחצי ל שתיים וחצי כדורים ליום) אחרי שהכרתי בחורה איתה יצאתי הפסקתי עם הכדורים. החלטתי להפסיק עם הסרוקסט בגלל מצבי שהשתפר והרוב בגלל שהחשק המיני שלי ירד . לאחר חודשיים הבחורה ואני נפרדנו . והייתי שוב בדיכאון עמוק ,מה שגרם לנשירת שיער מסיבית ביותר שגרמה לעוד יותר דיכאון .הפרעות שינה,היה חם לי בגוף שאני ישן ועוד בחורף! ולפעמים הייתי מתעורר עם כאבים בחזה כמו פאניקה . לפני חודש ,אחרי 4 חודשים בלי הכדורים התייאשתי וחזרתי לסרוקסט.חצי כדור ביום. אני כרגע יושן ממש טוב.אין לי התקפים ו והכי חשוב הפסיק לי נשירת השיער. השאלה הנשאלת היא אם השיער שנשר יחזור למצבו הקודם לפני 3 חודשים אחרי שהפסיקה לי הנשירה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה מטרידה מאוד

הוספת תגובה

• שאלה מטרידה מאוד

ד``ר ברנרדו פינקל
    21/02/2009

שלום יוני,
    השיער שנשר יצמח שוב. העניין הוא, שתהליך החלמת השיער אורך חודשים ועליך להיות סבלני. מעבר לכך, חשוב לקחת את הסרוקסט תוך כדי פיקוח רפואי, להפסיק את התרופה רק בהמלצת הרופא וגם אז באופן הדרגתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה ושאלה נוספת

שאלה מטרידה
    24/02/2009

האם יש משהו לזרז את הצמיחה כי הנשירה שהיית לי פשוט מבהילה .השיער שלי נהיה דליל מאוד. למרות שלפני היה מלא מאוד. או שהדרך הטיביעית היא הבטוחה ביותר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה ושאלה נוספת

ד``ר ברנרדו פינקל
    01/03/2009

הדרך הטבעית הינה הבטוחה ביותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובות

ינאי
    02/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו