נשירת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער
    טל2873
    21/02/2009

ד"ר שלום אני בת 29 מאז שביתי בת ה5 נולדה התחילה לי נשירת שיער עד עצם היום הזה היו לי בעבר בעיות עם b12 וחוסר בברזל ולקחתי כדורים והיום מצבי טוב הייתי אצל רופא עור שהמליץ לי על מינוקסי אך זו תרופה שקשה מאוד להתמיד איתה היא דורשת שימוש יום יומי וזה היה מתיש ולא יכלתי להתמיד בכך לכן לא המשכתי להשתמש בה ניסיתי גם ללכת לאיזה הרבולוג שטוען שהוא יכול להפסיק את הנשירה לאחר ששילמתי כסף כמובן כלום לא עזר אני הייתי מאוד רוצה לדעת האם יש איזו שהיא תרופה , או טיפול אחר שיכול לעזור לי להפסיק את הנשירה ראוי לציין שאין לנו במשפחה בעיה גנטית ולפני לידתי הראשונה היה לי שיער מלא ויפה ,ובמהלך ההריון השני הנשירה פסקה והשיער החל להתמלא שוב לאחר הלידה השנייה המצב חזר לקדמותו אני בחורה נאה מאוד וזה הרס לי את כל הבטחון שהיה לי אני גם צובעת את שיערי בצבע בהיר האם גם זה משפיע אודה לך אם תוכל לתת לי תשובה מספקת תודה וסליחה על המלל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירת שיער

הוספת תגובה

• נשירת שיער

ד``ר ברנרדו פינקל
    28/02/2009

שלום טל,
    הנשירה נשמעת על רקע הורמונלי. מתי הייתה הלידה השנייה? האם הנקת ואם כן עד מתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשירת שיער

טל2873
    01/03/2009

ד"ר ברנרדו פינקל שלום תודה על התייחסותך למכתבי הלידה השנייה הייתה בספטמבר 2007 והנקתי ממש מעט בערך חודשיים ,לעומת הלידה הראשונה בפברואר 2004 בה הנקתי כמעט שנה בלידה השנייה היה לי ממש מעט חלב והעדפתי להפסיק עם זה אשמח לקבל את תשובתך ומה הפרוש על רקע הורמונלי. תודה טל!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשירת שיער

ד``ר ברנרדו פינקל
    08/03/2009

שלום טל,
    המשמעות היא שיש לבדוק פעילות בלוטות. אני מצרף רשימה של ערכים שעליך לבקש לבדוק (בדיקת דם) מרופא המשפחה:
    ESTRADIOL
    CORTISOL
    PROLACTINE
    TESTOSTERONE
    PROGESTERON
    LH, FSH
    T3,T4,TSH

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשירת שיער

טל2873
    03/05/2009

ד"ר ברנרדו פינקל שלום
    דברנו לאחרונה ב8.3 והמלצתי לי על בדיקות לרקע הורמונלי ביצעתי את כולן בקופ"ח ונמצא רק המוגלובין נמוך מאז אני לוקחת כדורי ברזל אבל חוץ מזה הכל היה תקין את בעיית האנמייה אני יודעת מאז ההריונות ומשתדלת לקחת כדורים אודה לך אם יש לך לומר לי משהו נוסף מעבר לזה או שאין עוד בדיקות שניתן לבצע והאם להשלים עם המצב הקיים כי הנשירה עדיין לא פסקה ורק מי שמכיר אותי בעברי יוכל להעיד שזה שנוי שנראה מייד לעין אודה לך מאוד אם תענה למכתבי מצפה לתשובה.תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה

סטפני
    04/05/2009

היי טל,

אני הייתי בדיוק במצב שלך וגיליתי את עולם מצחי המרפא שפתרו לי את בעיית הנשירה.
    אם זה מעניין אותך ותרצי פרטים נוספים. אשמח לשלוח לך במייל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו