נשירת שיער ערווה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער ערווה.
    חסוי
    22/02/2009

שלום רב, אני בן 14 וחצי ומפותח בצורה ממוצעת לגילי (לדעתי) יש לי שיערות בבית שחי, אני מתגלח בשפם ושיערות ערווה שהתחילו לגדול בערך לפני כ-3 שנים. הבעיה היא שבחצי שנה האחרונה החלה אצלי סוג של נשירת שיערות הערווה סביב הפין. כשאני מכניס את היד לתחתונים וישר מוציא אפשר לראות על היד מספר שיערות מבלי שתלשתי אותן, או למשל במקלחת נושרות לי לא מעט שיערות. אני שם לב שעם הזמן ריכוז שיערות הערווה שלי נהיה ממש דליל. אולי חשוב לציין לפני שנתיים היה לי שיער ארוך (על הראש) וגם לו הייתה נטייה לנשירה, כל פעם שהייתי מסתרק היו נשארות שיערות רבות על המסרק. אבל עכשיו יש לי שיער קצר ואין לו נשירה. ממה נגרמת התופעה? וכיצד ניתן להתגבר עליה? (עדיף מבלי לספר להורים, כדי לחסוך את המבוכה). תודה מראש, חסוי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירת שיער ערווה.

הוספת תגובה

• נשירת שיער ערווה

ד``ר ברנרדו פינקל
    01/03/2009

שלום חסוי,
    אין קשר בין נשירת שיער הראש לנשירת שיער הערווה. מצבך, לפי התיאור, נשמע נכון לכרגע תקין. במידה ותהיה החמרה, אנא, גש לרופא המשפחה לבדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו