מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירת שיער חריפה בבבחורה צעירהשרה24/02/2009
שלום דוקטור יקר, אני בחורה בת 22, ידועה בעיני כל בעלת תלתלים מהממים ונפוחים במשך שנים!!! לפני כשנה התחלתי לקחת כדורי קיורוטן במינוך נמוך של 20 מ"ג ליום כטיפול באקנה בהמלצת רופא עור. יש לציין שתמיד הייתה לי נשירה אך שמתי לב שכשהתחלתי לקחת את הכדורים החלה לי נשירה חריפה ביותר. אני לא מגזימה אני הייתי יוצאת ממקלחות עם ידיים מלאות בשיער בצורה שהייתה מפחידה. הפסקתי לקחת את הקיורוטן לפני בערך חצי שנה והרופא עור אמר שאם הנשירה קשורה לזה זה יסתדר לבד. הנשירה עדיין באותה עוצמה! הלכתי לטיפול אצל מומחה בשם גונן שמפל במשחות מיוחדות לשיער היה שיפור אבל לאחר כחודשיים הנשירה חזרה. יש לציין שלקחתי במשך כ3 שנים גלולות דיאנה לפני חודשיים הפסקתי ועכשיו אני חוזרת אליהן. עשיתי בדיקות דם פעמיים במשך השנה האחרונה ,בפעם הראשונה היה מחסור בבי 12 ולקחתי כדורים ובבדיקה האחרונה שעשיתי הרמה תקינה והיא 340. כל שאר הבדיקות תקינות כולל הורמנליות. אציין שבמשפחתי כולם בעלי שיער מלא, לאימי החלה נשירה וגם היא מטופלת אצל מר גונן אבל דבר זה החל בגיל 48.... אני מודה לך על שהשקעת זמן לקרוא ומקווה מאוד מאוד שתוכל לומר לי ממה דבר כזה יכול לקרות בהתחשב בכל הדברים שציינתי ומה כמובן אפשר לעשות בנידון תודה מראש שרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער חריפה בבבחורה צעירה
ד``ר ברנרדו פינקל01/03/2009שלום שרה,
לקיורוטן קשר לנשירת השיער. החלמת השיער לאחר הפסקת הטיפול יכולה לארוך גם שנה. לדיאנה אין קשר לנשירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז...
שרה02/03/2009אז מה עושים? ממשיכים לחכות בעוד השיער נושר ומקווים לטוב? אין משהו שניתן לעשות בינתיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז...
ד``ר ברנרדו פינקל08/03/2009שלום שרה,
הדבר היחידי שאת יכולה לעשות (מעבר להמתנה להשתקמות השיער) הוא להשתמש בתרסיס מינוקסי 2% פעמיים ביום, לתקופה של לפחות חצי שנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
שרה10/03/2009אני צריכה מרשם למינוקסי או שניתן לקנות את זה ללא מרשם בכל פארם? במידה וצריך מרשם יש רופא ספציפי שצריך ללכת אליו? עור? משפחה? איך אני יכולה לדעת שהשיער אכן צפוי להשתקם ושזה זה לא מצב בלתי הפיך וככל שהזמן עובר זה רק מתדרדר ומתדרדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד``ר ברנרדו פינקל10/03/2009אין צורך במירשם למינוקסי או רגין 2%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)