שימוש ב- HSR

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש ב- HSR
    חוששת
    20/03/2009

שלום רב, אני משתמשת ב- HSR להסוואת הדלילות כבר כשנתיים. קראתי עכשיו תשובה של ד"ר גינצבורג באתר אחר שה- HSR מזיק לשיער ועדיף להשתמש בטופיק. מאחר שאני יודעת שלד"ר גינצבורג יש נגיעה לעניין, אני מעוניינת לדעת מה דעתך, כי לי ה- HSR הרבה יותר נוח. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שימוש ב- HSR

הוספת תגובה

• גם אני רוצה לשאול על hsr

רבקה שלום
    24/03/2009

שאלה לכותבת ההודעה: רציתי לשאול אותך איזה נגיעה יש לד"ר אלכס גינצבורג בנושא hsr? הוא מוכר את זה? כי אני מתלבטת אם להשתמש בזה בכלל וגם בין זה לבין טופיק. אני אודה לך אם תפרטי למה hsr יותר נוח לך לשימוש. יש הבדל ביניהם? זה יעזור לי בהחלטה. האם אפשר להשתמש בטופיק בחלק הקדמי של הראש או שזה בעייתי ורק במקומות אחרים? שאלה לרופא: האם זה נכון מה שד"ר אלכס כותב שבHSR יש ניילון שיכול לסתןם את הנקבוביות ובטופיק לא או ששניהם יכולים לסתום את הנקבוביות ולחזק את הנשירה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני רוצה לשאול על hsr

ד``ר ברנרדו פינקל
    26/03/2009

שלום רבקה,
    ראי את תשובתי ל"חוששת".

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שניהם בטוחים

יניב
    05/04/2009

אנא שימי לב שד"ר גינזבורג הוא היבואן של טופיק. פרופסור זלוטוגורסקי מהדסה עין כרם דוקא ממליץ על HSR

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שימוש ב- HSR

ד``ר ברנרדו פינקל
    26/03/2009

שלום חוששת,
    אין הבדל מהותי בין שני החומרים והם פועלים על עיקרון זהה. שניהם לא מזיקים לנקבוביות. החשוב הוא לחפוף את השיער כל יום. המשיכי להשתמש במה שנוח לך, ללא חשש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו