נשירת שיער כבר שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער כבר שנה
    בר
    24/03/2009

שלום דוקטור, אני בת 14 ויש לי נשירה כבר שנה.
    יש לי שיער מתולתל ונפוח ולכן אני משתמשת בג'ל כדי להוריד את הנפח יש לציין שאני גם ישנה עם הג'ל וחופפת את השיער פעם בשבוע. הלכתי לרופא עור והוא שלח אותי לעשות בדיקת דם, בבדיקת הדם התברר שחסר לי ברזל לכן נטלתי כדורי ברזל במשך שלושה חודשים ,בערך ,וזה לא עזר.
    האם הג'ל הוא זה שגורם לנשירת השיער? ואם כן אז כמה זמן ייקח לשיער להשתקם?
    אני רוצה לציין שיש לי גם נשירת שיער בגבות (אני לא מורטת שיערות בגבות) והן כבר נהיו לי ממש דלילות. האם יש קשר בין זה לבין נשירת השיער? תוכל להמליץ לי על תרופות שאוכל לקחת כדי לשקם את השיער ולמנוע את הנשירה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירת שיער כבר שנה

הוספת תגובה

• נשירת שיער כבר שנה

ד``ר ברנרדו פינקל
    26/03/2009

שלום זוהרי,
    שתי עצות:
    הראשונה, כעיקרון, חשוב שתחפפי את השיער באופן יומיומי. אי חפיפתו לתקופות של שבוע יכולה לעודד נשירה. זה לא הג'ל עצמו שמזיק, אלא, הזמן הממושך שהוא נשאר ברצף על הקרקפת. השנייה, הנשירה בגבות יכולה להעיד על סיבות אחרות לנשירה. חשוב שתפני שוב לרופא העור להמשך בירור. חשוב לבדוק אם קיימת נשירה גם ממקומות אחרים בגוף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו