נשירת שיער שנמשכת שנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער שנמשכת שנים
    אירה
    25/03/2009

ד"ר שלום
    הנשירה שלי החלה בערך לפני 9 שנים .
    לאחר כשנה -שנתיים פניתי לרופאת עור , אשר שלחה אותי קודם כל לבצע בדיקות דם . באותו היום הודיעה לי הרופאה לשכוח מהנשירה וללכת להבדק שוב. גילו אז ITP . טופלתי כשנה, קורטיזון , החל ממינון הכי גבוה למשקל הגוף. (בזכות טיפולים נוספים הפלטליטים חזרו להיות מעל 200 ).
    לקחתי ROOTS כשנה והדבר לא הועיל.
    לקחתי תוספי מזון אחרים שגם לא עזרו . ואני מניחה שזה לא פלא ,שכן בדיקות הדם הרלוונטיות להנ"ל תקינות.
    אני לוקחת DIANA במשך 11 שנים בערך
    אני אוכלת מאוזן ביותר (ואף גאה בכך)
    הלכתי לרופאי עור למיניהם , כל בדיקות הדם הינן תקינות לגמרי , ואין שום פתרון. אחד מרופאי העור האחרונים המליץ על מינוקסי , ציינת כאן בפורום כי מינוקסידיל עוזר בכ 40% מהמקרים . אני קניתי את התכשיר ומייד החזרתי אותו לאור תופעות הלוואי שמצויינות שם ועל רקע ה ITP ההסטורי .
    הנשירה שלי תמידית . השיער היה פעם עבה מאוד והיום מאוד דליל . הוא נושר , הן בסירוק , הן בחפיפה, אך אין לי קרחות ספציפיות . עשיתי החלקת שיער אמנם לא מזמן , אך לא ראיתי שחל שינוי (לרעה) לעניין הנשירה , הייתכן ?
    פעם , ספרית אחת אמרה כי ביום אמור לנשור כ 100 שיערות בממוצע, האם זה נכון ?
    שמעתי גם שלמרות שבדיקות הדם תקינות, ייתכן כי עדיין חסר משהו בגוף. איך בודקים את זה ?
    לאיזה רופא בקופ"ח אפשר לפנות , אם לא רופאי עור ?
    מי יכול לתת פתרון כלשהו ? שאיננו זמני.
    מצטערת שכתבתי כ"כ הרבה
    תודה מראש על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירת שיער שנמשכת שנים

הוספת תגובה

• נשירה

אירה
    25/03/2009

לא ציינתי בהודעה קודמת . אני בת 28. שוב תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשירת שיער שנמשכת שנים

ד``ר ברנרדו פינקל
    26/03/2009

שלום אירה,
    הכתובת הנכונה להמשך בירור ומעקב של נשירת השיער הינה רופא/ת עור. אחת מתופעות הלוואי של הטיפול בסטרואידים הינה נשירת שיער. נשירה של עד 100 שיערות ביום הינה נורמטיבית ואיננה מעידה על התקרחות. לדאבוני, אין תרופות חיצוניות , מעבר למינוקסי, היכולות למנוע נשירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו