מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירת שיער שנמשכת שניםאירה25/03/2009
ד"ר שלום
הנשירה שלי החלה בערך לפני 9 שנים .
לאחר כשנה -שנתיים פניתי לרופאת עור , אשר שלחה אותי קודם כל לבצע בדיקות דם . באותו היום הודיעה לי הרופאה לשכוח מהנשירה וללכת להבדק שוב. גילו אז ITP . טופלתי כשנה, קורטיזון , החל ממינון הכי גבוה למשקל הגוף. (בזכות טיפולים נוספים הפלטליטים חזרו להיות מעל 200 ).
לקחתי ROOTS כשנה והדבר לא הועיל.
לקחתי תוספי מזון אחרים שגם לא עזרו . ואני מניחה שזה לא פלא ,שכן בדיקות הדם הרלוונטיות להנ"ל תקינות.
אני לוקחת DIANA במשך 11 שנים בערך
אני אוכלת מאוזן ביותר (ואף גאה בכך)
הלכתי לרופאי עור למיניהם , כל בדיקות הדם הינן תקינות לגמרי , ואין שום פתרון. אחד מרופאי העור האחרונים המליץ על מינוקסי , ציינת כאן בפורום כי מינוקסידיל עוזר בכ 40% מהמקרים . אני קניתי את התכשיר ומייד החזרתי אותו לאור תופעות הלוואי שמצויינות שם ועל רקע ה ITP ההסטורי .
הנשירה שלי תמידית . השיער היה פעם עבה מאוד והיום מאוד דליל . הוא נושר , הן בסירוק , הן בחפיפה, אך אין לי קרחות ספציפיות . עשיתי החלקת שיער אמנם לא מזמן , אך לא ראיתי שחל שינוי (לרעה) לעניין הנשירה , הייתכן ?
פעם , ספרית אחת אמרה כי ביום אמור לנשור כ 100 שיערות בממוצע, האם זה נכון ?
שמעתי גם שלמרות שבדיקות הדם תקינות, ייתכן כי עדיין חסר משהו בגוף. איך בודקים את זה ?
לאיזה רופא בקופ"ח אפשר לפנות , אם לא רופאי עור ?
מי יכול לתת פתרון כלשהו ? שאיננו זמני.
מצטערת שכתבתי כ"כ הרבה
תודה מראש על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה
אירה25/03/2009לא ציינתי בהודעה קודמת . אני בת 28. שוב תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיער שנמשכת שנים
ד``ר ברנרדו פינקל26/03/2009שלום אירה,
הכתובת הנכונה להמשך בירור ומעקב של נשירת השיער הינה רופא/ת עור. אחת מתופעות הלוואי של הטיפול בסטרואידים הינה נשירת שיער. נשירה של עד 100 שיערות ביום הינה נורמטיבית ואיננה מעידה על התקרחות. לדאבוני, אין תרופות חיצוניות , מעבר למינוקסי, היכולות למנוע נשירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)