רציתי לדעת האם אני מקריח?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רציתי לדעת האם אני מקריח?
    עומר
    02/04/2009

בן 20,חייל , עד לפני שנה היה לי שיער מלא ,שומני,חלק ובריא.. במשפחתי אין שום סימן להתקרחות .. אבי בן 46 וברוך השם אין לו שום סימן להתקרחות ושיערו בריא.

התחלתי לקחת רואקוטן לפני כשנה וחדשיים , והשתמשתי בתרופה כ10 חודשים נטו.
    בחצי שנה האחרונה שמתי לב לדילול בשיער , אמנם קל, המפרצים נחשפו ונהיו לי יותר "שבילים" בשיער. הקודוקוד עם שיער מלא .

השיער הפך להיות יבש ביותר..בניגוד לשערי לפני כשנה.

סיימתי עם טיפול הרואקטון לפני חודשיים.

כרגע אני משתמש בפולטן פארמה של טבע , והשיער אכן בריא יותר וצבעו חזר אליו.

אבל ההידללות במפרצים ובכללי בראש .עדיין נותרה.

לפי מיטב ידיעתי , לא התרחבה התופעה ב5 חודשים האחרונים והמצב נשאר אותו הדבר.

נאמר לי שרואקוטן גורם לנשירת שיער.

רציתי לדעת , האם להתחיל בוודאות להשתמש בפרופסיה . או לחכות זמן נוסף שמא ההידללות בשיער נבעה מתופעות הלוואי של הרואקוטן. אם כן כמה זמן?..

במידה ואתה מעריך כי הדילול נובע מגנטיקה.. רציתי לדעת האם אתה ממליץ על פרופסיה כתרופה לשימוש בכדי לעצור את ההתקרחות במפרצים ואף, בע"ה לגרום לגדילת שיער חדש שם.

בתודה עומר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רציתי לדעת האם אני מקריח?

הוספת תגובה

• רציתי לדעת האם אני מקריח?

ד``ר ברנרדו פינקל
    04/04/2009

שלום עומר,
    לפי תיאורך, קרוב לוודאי דילול השיער נבע מתופעות הלוואי של נטילת הרואקוטן. תופעות לוואי אלה יכולות להימשך עד כחצי שנה לאחר הפסקת התרופה. אני ממליץ לך לחכות בסבלנות להשתקמות השיער ולא להתחיל עם פרופסיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה דוקטור

עומר
    05/04/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו