לד"ר ברנרדו פינקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר ברנרדו פינקל
    שלומית
    27/04/2009

ד"ר פינקל היקר.
    תודה על תשובתך. להלן ציטוט שלש שאלתי הקודמת ותשובתך דאז:
    "אני סובלת משיער דק, דליל ועם קרחות קטנות. השיער שלי הרוס ועדין הן כתוצאה מטיפולים לא מוצלחים בשיער כמו החלקות וצבע. והן בגלל בעיות הומונאליות כמו תת פעילות בלוטת התריס.
    אני מעוניינת לעשות תוספת שיער. אך אני מפחדת שהשיער "יקרע" מהקשירה/הדבקה/הלחמה, או כל דרך אחרת...."
    תשובתך: "בשום פנים ואופן אל תעשי במצבך הלחמות/קשירות/הדבקות או תוספות שיער למינהן...."
    אני ממשיכה את שאלתי, מכיוון ששמעתי על סוג מסויים של חיבור תוספות לשיער, שמה שמיוחד בו שהוא לא גורם נזק לשיער כמו שאר סוגי החיבורים.
    להלן ציטוט מפירסום הסלון בו מבצעים חיבור זה, אשמח לשמוע את חוות דעתך בנושא:
    "חיבורי תוספות השיער הטבעי לשיערך (קראטין) הינם הקטנים ביותר הקיימים היום בעולם הודות לפיתוח אישי של המומחים שלנו והם מורכבים מפולימרים חלבוניים הרשומים כפטנט, שהם הקרובים ביותר ומחקים את המבנה המולקולארי של שיער ועור האדם. בשל דמיון זה נוצרים חיבורים שהם גמישים ועמידים במיוחד והמתאימים לאקלים הארץ, החיבורים שקופים / בצבע השיער ואינם דוהים. חיבורים אלה ניתנים להסרה מהירה וללא פגיעה ונזק לשיערך."
    תודה, גלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר ברנרדו פינקל

הוספת תגובה

• לד"ר ברנרדו פינקל

ד``ר ברנרדו פינקל
    29/04/2009

שלום גלית,
    כל תוספת שיער הנקשרת/מולחמת/מודבקת לשיער יוצרת נזק לשיער. על אחת כמה וכמה בשיער עדין וניזוק כשלך. לגבי הסלון, בל נשכח שמדובר בפרסום. בכל אופן, הרלוונטי הוא עצם חיבור התוספות שמזיק. הייתי ממליץ לך להימנע מהליך זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו