מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירת שיערחגית27/04/2009
שלום דר' לפני כמעט כשנה החלה אצלי נשירת שיער מאסיבית שנמשכה מס' חודשים כתוצאה מכך חלה הידלדלות מאוד רצינית בשערי לאחר חודשי נשירת השיער המאסיבית עד היום עדיין חלה אצלי נשירה ובגלל שכמות השיערות שלי פחתה בצורה משמעותית כל נשירה למרות שלא ניתן לחודשים הראשונים היא די משמעותית במשך תקופת זמן זו היו מס' ימים אולי אף שבועות שלפרקים הנשירה הייתה יותר משמעותית התחילה הרופא נתן לי אבץ למרו תשלא בוצעה בדיקת דם אך זה לא עזר לאחר מכן הוא נתן לי תוסף מזון המבוסס בין היתר על תמציות צמחים ביצעתי בדיקת דם(הורמנלית , ויטמין בי 12 ברזל וכו' ) שעל פי ראות עיני ברובה הגדול היא בסדר ונמצאת בטווח הנורמה חוץ מ- Neutrophils 35.7 %
ו- Lymphocytes 53.5& ישנו קשר בין החריגה לבין בעית נשירת השיער וכמו כן איזה עוד גורמים עליי להביא בחשבון ולבדקם ראיתי שבפורום זה אתה מציין בעיות כמו מתח וכו' שאצלי ניתן לשלול אותם אני בן אדם מאוד רגוע שמנהל את חייו על מי מנוחות ושלווה מוחלטת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער
ד``ר ברנרדו פינקל29/04/2009שלום חגית,
עליך לחזור לרופא המטפל לגבי: המשך בירור סיבת תוצאות בדיקות הדם; ביצוע הבדיקות ההורמונליות הבאות: Estradiol
Cortisol
Prolactin
Testosteron
17-OH-Progesterone
LH, Fsh
תפקודי בלוטת התריס
ולברור סיבת נתינת התוספים שנתן לך. מעבר לכך, חסר מידע לגבי גיל, האם את סובלת מבעיות בעור הקרקפת, ממחלות כלשהן, תזונה ועוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
חגית05/05/2009שלום דר' ותודה על המענה
שלוש מבין הבדיקות שציינת כבר עשיתי תפקודי בלוטת תריס ,פרולקטין,Estradiol
התוצאה של ה- Estradiol יצאה 147
Progesterone 0.7
בתוצאות הבדיקה רשום רק פרוגסטרון ללא oh ו-17 האם זה זהה למה שרשמת לי?
הערכים הינם תקינים?
עם שאר הדברים שציינת לפניי אני אגש לרופא שגם אותם נבצע
התוספים ניתנו לי אני מניחה מהסיבה שזו הסיבה השכיחה יותר לבעיית נשירת שיער אז בכדי לכסות את הנושא הזה הוא נתן לי ויטמינים להשלמת חוסרים במידה ויש
אני לא חושבת שהבעיה קשורה בתזונה משום שלמרות לקיחת הויטמינים הנשירה לא הפסיקה למרות שחוץ מויטמין בי 12 וברזל לא נבדקו ויטמינים נוספים
גילי הוא 17 וחצי האם לאחר ציון הגיל יש טעם לבצע את שאר הבדיקות ההורמונליות שציינת בפני יש לציין שאני מקבלת מחזור בצורה סדירה חוץ מהעובדה שאני סובלת מכאבים נוראיים במשך כל ימות המחזור , מלבד העובדה שמתחילת גיל ההתבגרות הקרקפת שלי הפכה למאוד שומנית אני לא רואה איזושהי בעיה נוספת
האם תוכל לציין מחלות שכיחות הגורמות לנשירת שיער?
תודה רבה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)