דיכאון חמוד עקב איבוד שיער.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון חמוד עקב איבוד שיער.
    רועי
    07/05/2009

שלום וברכה ד"ר.
    במשפחתי אין זכר לקרחת גמורות, רק מפרצים רצינית אצל אבי, ואצל סבאי שיער מלא.
    אני בן אדם מאוד לחוץ באופי, אבל בלי קשר תמיד היה לי שיער בכל הראש, אך שליל מן הממוצע.
    בשנתיים האחורונות החלה נסיעה משמעותית שגורמת לי לדכאונות רציניים.
    אני עצמי סטודנט לרפואה ממש משתגע מן התופעה.
    לקחתי בעבר את הרעל הזה פרופסיה במשך 12 חודש ללא שום תרחיש.
    רציתי לדעת אם יש סיכוי לעבור השתלת שיער, בכדי לגרום להרגיש יותר יותר נפשית, גם אם המצב הוא לא בדרגה 3 4 5 6, אלי 2 או 2 מתקדם, אך אני כמעט בן 24.
    איניני יודע מה הסיבה, אולי בעיות הורמונליות אולי לא.. אך בחודשיים האחרונים פשוט כל השיער נעלם, ומה שמוזר שאני לא רואה אותו נושר, הוא פשוט לא על הראש, ואין לי מושג אם זה יכול להיות ערב משחק יתר בשיער. [חשוב לציין שאין לי טריכו, ואני לא מושך שערה שערה במטרדה להשיג משהו כמו או סי די, אלא רק משחק הרבה.]
    תודה מאש[ חשוב לציין כי הייתי בעבר אצל ד"ר אוהד סופר אחד מרופאי העור הטובים, תמיד היו לי מפרצים, אך הוא טען שיש נשירה, הוא טען שהמצב עלול להישאר כך גם 40 שנה, או לחילופים להדרדר]... מה שנראה כי באמת קורה.
    לאחר תשובתך הכנה, אשמח אם אתה באופן אישי [אם באמת אתה עונה פה] תגיד לי בנוסף להודעה הארוכה איך אני באמת משיג אותך כדי לקבל באמת פגישה אחד על אחד ולראות מה עושים.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דיכאון חמוד עקב איבוד שיער

ד``ר ברנרדו פינקל
    09/05/2009

שלום רועי,
    אתה מוזמן להתקשר אלי ישירות ל 0522823512.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו