לד"ר פינקל ברנרדו מאלינור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר פינקל ברנרדו מאלינור
    אלינור מור
    17/05/2009

ד"ר ערב טוב עקב ממצא קוליטיס קיבלתי תקופה סטרואידים .לפני כחודש הופסקה התרופה ובו זמנית לסטרואידים מקבלת עד היום אנדקס וכנראה זה יהיה לתקופה ממושכת יותר,כי הדלקת עוד לא תקינה.מקבלת שתי תרופות יחסית בזמן האחרון אחת להורדת כולסטרול,והשניה לאוסטפרוזיס פעם בחודש יומיים 75 מ"ג אקטונל.בשבועיים האחרונים פתאום בלי להרגיש באיזה שהוא שינוי מצאתי קרחות באמצע הגולגלת,אני אשה שעוסקת בשטח האומנות והאסטטיקה מאוד חשובה לי.אני מרגישה שאני עקב זה מסתגרת בבית ומצב הרוח ירוד.אשמח מאוד לתגובה שלך ד"ר ברנרדו. ומה אני אמורה לעשות. תודה מראש אלינור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לד"ר פינקל ברנרדו מאלינור

ד``ר ברנרדו פינקל
    18/05/2009

שלום אלינור,
    אני מבין את הקושי שלך. עם זאת, מחלתך מחייבת טיפול מתמיד ורציף העומד בראש סדר העדיפויות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך ד"ר פינקל ברננדו מאלינור

אלינור מור
    19/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו