מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירהמיכאל05/06/2009
אני בן 20 ויש לי נשירת שיער.. בעיקר מפרצים...וזה ממשיך..
א. איך מטפלים בזה..?
ב. יש איזשהו תכשיר, משחה שבאמצעותה יגדל לי שיער במקומות שנשרו..??
ד"א בינתיים אני מטפל בזה ע"י שימוש בתרופות בסתא.. מורח על הראש שמן זית עם שום כתוש ..
זה עוזר במידה מסויימת... אבל לא מוחלטת..
השאלה העיקרית היא האם השעיר שאבד יחזור מתיישהו.. אם בכלל..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכאל
אלמוני07/06/2009ציכאל שלום
לפי תיאורך אתה סובל מנשירה גנטית
אין בתרופות סבתא בכדי לעצור את הנשירה ובטח שלא להצמיח שיער חדש
הטיפול הטוב ביותר עבורך הור נטילת קפסולה בשם פרופסיה מדי יום אשר עוצרת את נשירת השיער ב 80 אחוז מהמקרים ואף מצמיחה שיער אצל 60 אחוז
תרופה זו ניתנת רק ע"י רופא עור
בכול אופן עליך לתייעץ עם רופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשימי
ד``ר ברנרדו פינקל07/06/2009שלום שימי,
אני מתאר לעצמי שיש לך כוונות טובות ורצון לעזור לגולשים. עם זאת, הימנע מלתת חוות דעת רפואית ו/או עצות רפואיות מכיוון שאתה עלול להזיק בכך. במקרה הנוכחי העצה שלך שגויה לחלוטין, למעט ההמלצה לפנות לרופא לשם התייעצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירה
ד``ר ברנרדו פינקל07/06/2009שלום מיכאל,
לרוב הגברים יש מפרצים ברמה כזו או אחרת כחלק נורמטיבי של ההתפתחות. כלומר, התחלת מפרצים בגיל 20 איננה מעידה בהכרח על התחלת תהליך התקרחות. במידה ואכן מדובר בנשירת שיער שאינה תקינה - לנשירה זו גורמים מגוונים כולל גורמים תזונתיים, נפשיים וביולוגיים. על-מנת לקבוע באם מדובר במצבך בנשירה תקינה או לא חסר מידע. תרופות הסבתא אינן יעילות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)