"קרחות" בקרקפת - האם הפיך?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• "קרחות" בקרקפת - האם הפיך?
    עדינה
    08/06/2009

ד"ר שלום.

אני בת כמעט 27. כבר המון שנים שאני סובלת מנשירת שיער, אבל לאחרונה אני שמה לב להתקרחויות באזור המצח והרקה.
    אני מניחה שהסיבות העיקריות הן: שינויים הורמונליים, לחץ נפשי מאוד מאוד רציני ומתמשך, כבר שנים רבות, שרק הולך ומתגבר, וייתכן שאף הסרטרלין שאני לוקחת (כמות גדולה, לטיפול ב-OCD ודיכאון) משפיע לרעה.

שאלתי היא, האם זהו מצב הפיך? כלומר, מהם הסיכויים שהשיער ישוב ויגדל באזורי ה"קרחות"?

תודה רבה,
    ענבל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    "קרחות" בקרקפת - האם הפיך?

הוספת תגובה

• שכחתי לרשום....

עדינה
    08/06/2009

שכחתי לרשום סיבה נוספת שייתכן ותורמת לנשירה- אני מעט אנמית (גבולית) כבר המון שנים, ובחודש האחרון אף עשיתי בדיקות דם ו-B12 יצא נמוך מאוד.

מחכה לתשובתך ד"ר.

תודה רבה רבה,
    ענבל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי לרשום....

ד``ר ברנרדו פינקל
    13/06/2009

שלום עדינה,
    הן בעיות הרגשיות והן הפיזיולוגיות מהן את סובלת, הינן סיבות ידועות לנשירת שיער. שיקום השיער תלוי בנזק המתמשך שנגרם לזקיקי השיער. חשוב מאד להמשיך ולטפל תרופתית בבעיות אלה. מצב מאוזן הן נפשי והן גופני יוביל לעצירת הנזק ולהתאוששות צמיחת השיער.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו