מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום לד"ר המכובדרמי הקטן23/06/2009
שלום וברכה ד"ר
אני בן של מנתח בכיר, סטודנט לרפואה גם כן.
כבר 3 שנים יש לי ירידה חדה בכמות השיער בקודקוד, וכן, בחודשים האחרונים כל השיער במפרצים פשוט נעלם לו.
3 דרמטולוגים אמרו לי נשירה גברית טיפוסית.
לקחתי פרופסיה שנה ו3 חודשים ללא שום תוצאה, וכן רגיין כ 7 חודשים, ומאז חלה החמרה רצינית.
חשוב לי לציין, וסלח לי על הדרך שבה שאני מתבטא, אך חיכיתי כמו כלב חודשיים לתור אצל מיסטר גינסבורג, אשר עשה לי טובה שהסתכל בשערי [פחות מ 15 שניות] ודחף לי תשטות הזאת של בדיקה גנטית, שהמון רופאים אמרו לי שזה רמאות, בנוסף דחף לי 5 מרשמים לכל מישני שמפואים, צחק עלי השפיל אותי, וזרק אותי החוצה. חקרתי לעומק, ואני יודע שהשתלה עכשיו זאת עלולה להיות טעות חמורה, היות ועתידית שאר השיער עלול לנשור
אני מבין שאינך דרמטולוג, ולכן אין באפשרותך לעזור לי בשום דרך שהיא, חוץ מאשר השתלה.
אני בן 24, ומדוכא מאוד עקב המצב, ועוזב לאירופה להמשך לימודים עוד 5 חודשים.
רציני לדעת, אם יש בכלל סיבה לגשת אליך בגיל הזה, כדי לראות אם יש מצב לעשות השתלה, האם יש לך דרך לבדוק עתידית מה יהיה עם השיער? האם לבוא אליך לפגישת יעוץ השתלה? או שלחכות, אשמח לשתובה אמיתית וכנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר
אייל24/06/2009ברצוני לציין שההודעה הבורה הזאת מעלי, אינה ממני, ולא יודע מי רשם אותה.
מחכה לתשובה. רב תודות.
איל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לד"ר המכובד
ד``ר ברנרדו פינקל27/06/2009שלום רמי הקטן,
לפי תאורך, אתה שייך, סטטיסטית, לאותם מטופלים שפרופסיה ורגיין אינן יעילות להן. אין בנמצא עבודות מחקריות המצביעות על יעילות מוכחת של שמפואים לעצירת נשירת שיער. אין דרך לקבוע עתידית מה יהיה עם השיער. בגילך לא הייתי ממליץ על השתלת שיער.
מעבר לכך, עצה לי אליך מרופא לרופא לעתיד (ובן של רופא) - יש לשמור על אתיקה רפואית ולא להשמיץ רופאים. במידה ויש לך הערות ו/או ביקורת כלפי רופא כזה או אחר, גש ודבר איתו אישית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)