התקרחות בגיל צעיר..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקרחות בגיל צעיר..
    יהודה
    06/07/2009

בוקר טוב, אני בן 22 מלפני חצי שנה התחילה לי התדלדלות חמורה מאוד בכל מיני נקודות אקראיות בשיער- בקודקוד, בשני צידי הראש הקדמיים- בפס ביניהם...
    לאבא שלי יש מפרצים וקרחת ככה שיכול להיות שזה תורשתי- אבל אצלו זה התחיל בגיל נורא מאוחר- 15 שנה אחריי, ולצד השני של המשפחה אין כאלה דברים..

קראתי כל מיני דברים שאנשים אחרים עם המצב שלי הגיבו- אחד לוקח תרופה מסויימת שאמורה לשמור על חוזר השיער והחזרת הצמיחה, חלק משתמשים בשמפו מיוחד.

במה אפשר להשתמש באופן ודאי שיעצור את זה- בלי קשר לגיל המוקדם או לבעית תורשתית מזערית שאולי אפשרית במצב הנוכחי..?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקרחות בגיל צעיר..

הוספת תגובה

• התקרחות בגיל צעיר

קארין אלבכרי
    13/07/2009

יהודה שלום,
    ע"פ הסממנים של דילול שיער במפרצים ובקודקוד ניתן לשער שמדובר על על השפעה הורמונלית המחלישה את זקיקי השיער שלך.
    במצבים כגון אלו ניתן בהחלט למנוע האצת התהליך התורשתי וניטרול הגורמים המאיצים אותו וכן שיפור צמיחת השיער ,כמובן ע"י טיפול מתאים.
    אין צורך להילחץ,כדאי לטפל בזמן.
    בברכה,
    קארין אלבכרי,טריקולוגית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו