שכפול זקיקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכפול זקיקים
    אלמוני
    06/07/2009

ד"ר שלום
    ברשותך יש לי 2 שאלות

1) אני לוקח פרופסיה כבר במשך חצי שנה ועדין יש לי נשירה - האם כדאי להפסיק עם הטיפול(כי אמרו לי שלוקח לתרופה לעצור את הנשירה בין 3 ל6 חודשים
    2) הבנתי מפורום זה שאתה מבצע הכפלת זקיקים וברצוני לשאול האם ניתן לשכפל זקיקים בשתי השיטות של ההשתלה הידועות?
    האם אתה המשתיל שיער היחידי בארץ שמבצע שיכפול זקיקים(שאלתי מספר רופאים משתילים והם אמרו לי שזה רק באירופה)
    האם אני מבין נכון אתה מוציא מהאיזור התורם לדוגמא 800 זקיקים וחותך כל אחד לשניים ואז משתיל 1600 זקיקים שמהם יצמחו 1600 שיערות?
    האם כל חיתוך של זקיק לשתיים מצליח או עד כמה זה מצליח באחוזים?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שכפול זקיקים

הוספת תגובה

• שכפול זקיקים

ד``ר ברנרדו פינקל
    11/07/2009

שלום רון,
    1. יש לשקול הפסקת הטיפול בפרופסיה.
    2. הכפלת (duplication) זקיקים, כפי שציינתי בעבר, מתבססת על רעיון חיתוך הזקיקים לשני חלקים. ישנן שיטות חיתוך שונות, אך כולן מבוססות על רעיון זה. לא ידוע לי מי עוד מבצע שיטה זו בארץ. לא כל חיתוך מצליח. אחוזי הצלחת החיתוך נעים בין 50%-70%. מעבר לכך, יש לחכות כשנה כדי לראות את התוצאות הסופיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו