אבחון המצב - ד"ר ברנרד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבחון המצב - ד"ר ברנרד
    גוןדו
    06/07/2009

שלום דוקטור , אני בן 23 בקרוב .
    בחודשים האחרונים אני חווה נשירת שיער , יש לי מפרצים אך יש לציין שתצורת השיער שלי
    היא די ייחודית וקן השיער שלי במצח עדיין ישר , מצרף תמונה שדומה לי .
    אם אני זוכר נכון תמיד היו לי "מפרצים" למרות שאני דיי בטוח שהם היו קטנים יותר , בכל אופן
    שאני קם בבוקר אין בכלל שיער על הכרית (אולי 1-2 שערות קטנות לעיתים ) אך במהלך היום שאני מעביר יד על השיער לעיתים נושרת שערה ( יש ימים טובים שבהם לא נושר כמעט כלל ויש ימים רעים..) ובמקלחת נושרות לי בין 40-85 שערות להערכתי . (בדקתי עם חברים/משפחתי ולהם נושר כ-10)
    מציין שאבי קירח , אבא של אימא הלך לעולמו בגיל 85 עם שיער מדהים . אבא של אבא הקריח בגיל מאוחר יחסית (שיערי אינו דומה לשל אבי )
    אני חושד מאוד שהדלדל לי קצת שיער (אני לא בטוח ב100%)
    הייתי מעוניין לשמוע את דעתך על פי הודעה זו , ואם אפשרי אז לקבוע פגישה איתך לייעוץ
    תודה רבה , יום טוב !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבחון המצב - ד"ר ברנרד

הוספת תגובה

• אבחון המצב - ד"ר ברנרד

ד``ר ברנרדו פינקל
    11/07/2009

שלום גוןדו,
    שכחת לצרף תמונה. עם זאת, לפי תיאורך מצב השיער נשמע תקין לחלוטין. בכל אופן, תוכל תמיד לקבוע פגישה עימי, ללא התחייבות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ד"ר

גוןדו
    11/07/2009

צירפתי תמונה אך משום מה הורידו אותה
    בכל אופן , אני אשמח להתייעץ איתך בקרוב , אתקשר ביום א' לקבוע תור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו