נשירה מדאיגה. בן 16.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירה מדאיגה. בן 16.
    נדב
    20/07/2009

צהוריים טובים.

מאז פסח (לפני כ3 חודשים) התחלתי להחליק את השיער עם מחליק קרמי. לקחתי יעוץ לפני ונאמר לי שהמחליק רק שורף את השיער ולא עושה נשירה. לאחרונה הבחנתי בדילול משמעותי של השיער שלי מאשר היה לפני שבועיים.

על מנת לא לשרוף את השיער יותר מדי אני עושה מחליק פעם ב3-4 ימים ומכך גם חופף פעם ב3-4 ימים.

אני לא משתמש בתכשירים לשיער מלבד שמפו ומרכך לעיתים.

תודה רבה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירה מדאיגה. בן 16.

הוספת תגובה

• עוד משהו

נדב
    20/07/2009

השיער הטבעי שלי הוא עבה ושומני, מתולתל וליפתי. לפני פעולת ההמחליק היו לי שערות רבות.
    אני חושב שהנשירה היא עקב קורס שעברתי בו לא חפפתי את השיער במשך חמישה ימים עקב תנאי הגיינה נוראים, יתכן כי בגלל זה נשר לי השיער בצורה חד פעמית ואם אני אמשיך לעשות מחליק קרמי באופן סדיר של כל 4-3 ימים ולחפוף פעם ב3-4 + מסיכה לשיער השיער רק ישתקם והנשירה בעצם הפסיקה?

תודה רבה,
    נדב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשירה מדאיגה

קארין אלבכרי
    21/07/2009

נדב שלום,
    חום גבוה בתדירות גבוהה מזיק לשערה.
    רצוי להשתמש במחליק בתדירות נמוכה.
    בברכה,
    קארין אלבכרי,טריקולוגית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני יותר שהוא מזיק, אך שאלתי אחרת

נדב
    22/07/2009

שאלתי מה אני יכול לעשות עכשיו על מנת לחזק את השיער ולמנוע נשירה ושיער דליל?

תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו