נשירת שיער חמורה ביותר!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער חמורה ביותר!
    לי
    12/08/2009

שלום,

שלום, אני בת 30, בריאה בד"כ, ללא נטייה גנטית להתקרחות.
    לפני שנה ושמונה חודשים עשיתי החלקה יפנית בשיער. כעבור 8 חודשים החלה נשירה מרובה מאוד. עשיתי את כל הבדיקות הנדרשות ושני רופאי עור טענו שלא נמצאה סיבה לנשירה. רופא עור מומחה טען שייתכן מאוד שהנשירה נבעה מההחלקה ונתן לי B6, נטלתי את הויטמינים במשך שלושה חודשים ואכן חל שיפור משמעותי והנשירה חזרה להיות "נורמלית".
    לפני שלושה חודשים חזרה הנשירה - והפעם היא עוד חמורה יותר מהפעם הקודמת. כמות השיערות הנושרות ממש מפחידה ואפילו גורמת לי לדכאון.
    בערך באותו הזמן הפסקתי גם לקחת גלולות.

כמות השיער שלי ירדה בתקופה זו ביותר מחצי, השיער מאוד דליל ומתחילות להראות התקרחויות.

אשמח לשמוע את המלצתכם.

תודה,
    לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירת שיער חמורה ביותר!

הוספת תגובה

• נשירת שיער חמורה ביותר

קארין אלבכרי
    13/08/2009

לי שלום,
    ע"פ תאורך,ישנם לפחות שני גורמים אשר השפיעו/משפיעים על בריאות שיערך:נזק כימי ששערך עבר בעקבות ההחלקה.(החלקת שיער "מסכנת" את בריאותו יותר מכל טיפול קוסמטי אחר ועלולה לפגוע בצמיחת השיער).הפסקת הגלולה אשר משנה את האיזון ההורמונלי הטבעי של הגוף (חוסר איזון מייצר שינויים בתזמון הנשירה).
    מומלץ לקבל התייחסות טריקולוג ע"פ בדיקת שורשים מיקרוסקופית והמלצה על טיפול נכון.
    בברכה,
    קארין אלבכרי,טריקולוגית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו