הדבקת שיער והשתלת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדבקת שיער והשתלת שיער
    יוסי
    02/09/2009

שלום רב,
    אני כבן 28. התחלתי להתקרח לפני כ- 3.5 שנים. ההתקרחות הואטה (אך לא פסקה) בעקבות שימוש במינוקסי. לאחרונה ביררתי לגבי השתלת שיער, אך מסתבר שאני עדיין צעיר מדי להשתלה, ולא ניתן לבצעה בטרם תגיע ההתקרחות לשלב סופי. אני מתעניין בשלב זה בהדבקת שיער. קראתי במקום מסוים שההדבקות החוזרות והנשנות עשויות לפגוע בצמיחת השיער. שאלתי היא האם הדבקת השיער עשויה לפגוע גם בהשתלת שיער עתידית? (אני מעוניין לבצע השתלת שיער כשאהיה בגיל המתאים). מבחינתי, אין בעיה שהדבקת השיער תפגע בצמיחת השיער הנוכחי, שכן ממילא הוא ינשור בסופו של דבר עם התקדמות התהליך הטבעי של ההתקרחות. אני רק רוצה לוודא שהיא לא תפגע באפשרות שלי להשתיל שיער בעתיד. (חשוב להדגיש שההדבקה מתבצעת רק על החלק המתקרח ולא על האיזורים שאינם מתקרחים)
    תודה מראש,
    יוסי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הדבקת שיער והשתלת שיער

הוספת תגובה

• הדבקת שיער והשתלת שיער

ד``ר ברנרדו פינקל
    05/09/2009

שלום יוסי,
    אינני מבין מהיכן קיבלת את המידע כי גיל 28 צעיר מדי להשתלת שיער. מידע זה אינו נכון. לא הייתי מתחיל עם הדבקות למינהן. הדבקות או תוספות מזיקות לעור הקרקפת. הינך מוזמן לייעוץ למרפאתי לבדיקת אפשרות השתלת שיער.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו