דילול שיער בקודקוד הראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דילול שיער בקודקוד הראש
    יצחק
    17/09/2009

שלום. לפני כחצי שנה היו לי שני בעיות: 1- שיער מדולל בקודקוד הראש, רואים שחסר קצת שיער. 2- 2 נקודות קטנות בראש שהיה חסר קצת שיער (עקב לחצים נפשיים).

2עבר, גדלו לי במקומות האלה שיער. הלחץ הנפשי עבר ושמתי כאלה טיפות שאני לא זוכר את שמם והכל הסתדר תוך כמה חודשים.

אבל, עדיין על קודקוד הראש יש לי שיער מדולל ולא מלא כמו שהיה לי לפני שנה וחצי - שנתיים.

יש לציין שאני בן 20, לאף אחד במשפחה שלי אין נשירת שיער. אבא בן 50- בלי נשירת שיער, סבא בן 80 שהתחיל לנשור לו שיער קצת בגיל 60 אולי, וסבא בן 75 שתמיד היה לו הרבה שיער. אז אי אפשר להגיד שזה גנטי. גם ההורים של הסבים שלי לא היו קרחים וגם כל הדודים שלי.

יש לציין גם שהשיער שלו לא נושר. *שום* שיערה לו נופלת מראשי, אבל עדיין הקודקוד קצת מדולל. אז היגיון פשוט אומר לי שאולי הייתה קצת נשירה בעבר והיא הפסיק ובגלל זה יש חוסר בשיער היום, למרות שהשיער לא נושר בכלל אפילו אם אני ממש בודק יסודי.

אציין גם שבבדיקות דם שעשיתי, הFERRITIN שלי ברצפה וגם הברזל נמוך מעוד. יכול להיות שזאת בעייה של תזונה וברגע שהבדיקות דם שלי יהיו100% אז הכל יסתדר?

יש MINOXIDIL ששמעתי עליו שעוצר נשירה, אבל אין נשירה כלל.

מחכה לתשובה
    ,תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דילול שיער בקודקוד הראש

הוספת תגובה

• דילול שיער בקודקוד הראש

ד``ר ברנרדו פינקל
    20/09/2009

שלום יצחק,
    חוסר השיער שלך בפדחת מאד נקודתי, פחות אופייני למצבי ברזל נמוך, ואופייני לרוב הגברים, גם אלה שלא מקריחים. כפי שציינת אין נשירה ולכן אין טעם לתרופות מונעות נשירה. ללא קשר, עליך לטפל במחסור בברזל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו