מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירהאלי22/09/2009
ד"ר שלום
יש לי נשירה ואני לוקח פרופסיה כבר 4 חודשים, רמה השומניות בקרקפת עלתה באופן משמעותי בשנה האחרונה, יש הטוענים ששיער שומני גורם לנשירה ויש הטוענים שחפיפת השיער בתדירות גבוהה גורם להגברת הנשירה ולכן שאלתי היא, מה יותר גרוע לנשירה תדירות גבוהה של חפיפות או שיער שומני, וכן מה מספר החפיפות השבועי האידיאלית עבור שיער נושר?
בנוסף לכך אני סובל ממחלת קוליטיס ולפני שנה נתנו כמות גדולה של סטרואידים (דרך הפה), הרגשתי היא שלתרופה יש השפעה על הנשירה האם ידוע על השפעה שכזו? ואם כן מה ההשפעה שיש לסטרואידים על נשירת השיער?
תודה רבה
ושנה טובה וכן שנת צמיחה לכל מי שצריך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה
ד``ר ברנרדו פינקל27/09/2009שלום אלי,
למניעת נשירת שיער חשוב לשמור על היגיינת הקרקפת. לפיכך, בניגוד למה ששמעת, חשוב לחפוף את השיער באופן יומיומי ויש להימנע משומנויות בקרקפת. טיפול סיסטמי בסטרואידים ידוע כגורם לנשירת שיער. עם זאת, בגמר הטיפול השיער משתקם. לפרופסיה אין קשר לעליה בשומניות הקרקפת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)