שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות
    גיא
    25/09/2009

ד"ר פינקל שלום רב
    שאלתי אותך בעבר לגבי השתה בשיטה הFUE - אם ניתן לבצע בלי להסתפר ואמרת שניתן אבל צריך לעשות את זה בכמה טיפולים
    ויש לי כמה שאלות לגבי זה -1) אני יודע שאינך נוהג לנקוט במספרים אבל בכל זאות האם תוכל להגיד לי בכמה טיפולים מדובר - רק בהערכה (בין מה למה זה נע) - מדובר על התקרחות בקדמת הראש מפרצים וקו קדמי נסוג בעומק 1.6 ס"מ בערך?
    2) האם צריך לחכות בין מפגש למפגש - אני יודע שכל מטופל זה לגופו אבל כוונתי האם צריך לחכות עד שהשיער יצמח ורק לאחר מכן היה ניתן להשתלה הבאה?
    3) כמה זמן בערך זה כל מפגש כזה?
    4 ) האם השתלה בשיטת FUE יקרה יותר?
    5) האם בהנחה שיש איזור תורם טוב ואיזור קירח קטן אפשר להגיע לצפיפות טבעית?
    6) שאלה נוספת ואני שואל אותה באופן כללי מאוד - איך בכלל שיער שמושתל בקרקפת יצמח - הרי כל שיערה שבראשנו יש לה "בית" מסויים שבו יש לה חיבור לבלוטת חלב לשומן לזרימת דם וכו וכשאתה מכניס שיערה לקרקפת היא סתם נמצאת בקרקפת ולא מוכנסת לסביבת גידול שהיא זקוקה לה על מנת לצמוח (אני מקווה שהבנת את כוונתי )?
    תודה רבה על ההתייחסות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות

הוספת תגובה

• שאלות

ד``ר ברנרדו פינקל
    28/09/2009

שלום גיא,
    השאלות שלך לעניין, אך הן מצריכות מענה מעבר לפורום. הנך מוזמן למרפאתי לייעוץ, ללא התחייבות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו