שיער מתולתל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער מתולתל
    אני
    30/09/2009

יש לי שיער מתולתל, יותר מתולתל בחלק התחתון של שהיער מאשר בעליון. לאחר שנים שניסיתי להחליק, לרוב ע"י פנים, למדתי לאהוב אותו ואני כבר 3-4 שנים משאירה אותו כפי שהוא. אולם, בשנה האחרונה החלק העליון של השיער, זה שמחובר לקרקפת, נהיה יותר ויותר חלק, כשהיום נשארו לי תלתלים רק החלק התחתון של השיער. בנוסך לכך, אני מסתרקת רק בחפיפה עם קונשיונר על השיער, והמברשת תמיד מלאה שיער. אני יודעת שנושר שיער כל יום אבל כמה??? עוד, הוא נוטה לקשרים עוד תוך כדי שאני מסתרקת.
    מה עלי לעשות על מנת להחיות את השיער ולהחזיר אותו למה שהיה? מה גרם לכך שהשיער בחלק העליון שלו יהפוך לחלק? האם שמש וים (אני שוחה בים בקיץ כל יום) עשוי לגרום לזה?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער מתולתל

הוספת תגובה

• שיער מתולתל

קארין אלבכרי
    07/10/2009

שלום רב,
    שימוש מוגבר בחום על שיער מייבש את השיערה ומשפיע על הקרקפת.איזון הקרקפת מופר וחלים שינויים פנימיים בתוכה ומכאן רמת הנשירה עולה.
    ניתן לשקם את שורשי השיער ע"י שילוב של טיפולים חיצוניים ופנימיים אך מומלץ קודם לכן להיפגש עם טריקולוג מומחה לבריאות השיער להתאמת טיפול ולאבחון מדוייק.
    בברכה,
    קארין אלבכרי טריקולוגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו