נשירה וקשקשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירה וקשקשים
    א.א.
    14/10/2009

שלום רב!

לפני כחודש וחצי הפסקתי לקחת אנדרוקור ודיאנה (לקחתי אותם במשך שנה) כי היו לי חששות שמזה הופיו לי הנשירה והקשקשים .ואני ממש ממש לא יודעת מה לעשות עם זה הלאה, כלומר איך לופל בזה כי הרי אם זאת השפעת הגלולות כנראה שרק הזמן יעזור , נכון? לכן בתור אנשי מקצוע מה הייתם ממליצים לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירה וקשקשים

הוספת תגובה

• נשירה וקשקשים

ד``ר ברנרדו פינקל
    16/10/2009

שלום א.א,
    לחכות ולראות. בינתיים חשוב להשתמש בשמפו נגד קשקשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמפו נגד קשקשים לא עוזר

א.א.
    06/11/2009

שלום, דוקטור!

כמו שאתה רואה כתבתי לך לפני כחודש על בעית קשקשים ונשירה בשיער. לצערי, אני חוזרת אלייך שוב. כמו שהמלצת לי אז אני משתמשת בשמפו נגד קשקשים אבל זה לא עוזר. חייבת לציין שהנשירה כן הופחתה במעט אבל כמות הקשקשים כמו שהייתה אז יש גם היום. בנוסף זה לא שזה רק הקשקשים זו מן שכבה דקה כזאת שמכסה לי שטחים קטנים בהם. אולי יכולתי להיות יותר סובלנית אבל הם כבר הגיעו לגבול הקרקפת לפני המצח וממש רואים אותם שם. מה כדאי לי לעשות עכשיו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמפו נגד קשקשים לא עוזר

ד``ר ברנרדו פינקל
    07/11/2009

שלום א.א.,
    נשמע שקיימת שכבה שומנית על הקרקפת המצריכה חפיפה יסודית יותר ויומיומית מזו המתבצעת. עם זאת, במידה ולא תבחיני בשינוי משמעותי בעוד כשבועיים, עליך לפנות לרופא/ת עור לקבלת מרשם לשמפו רפואי מתאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו