השתלת שיער בגבה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השתלת שיער בגבה.
    אהרון
    05/11/2009

שלום רב
    אני בן 22. העניין שלי הוא שלפני כ4 שנים בערך (כשהייתי בן 18) עשיתי הסרת שיער בלייזר (או אינפרא אדום, אני לא זוכר) באזור הלחיים העליונות ובאמצע הגבות. (וממש התאכזבתי)
    מה שקרה, שבמשך הטיפול בהסרת שיער באמצע הגבה, כנראה שהמטפלת סטתה טיפה ופגעה לי בגבה עצמה, עקב כך נוצר לי מראה שונה זה מספר שנים, זה מפריע לי ובולט לעין. פשוט נראה כי גבה אחת קצרה וגבה אחת ארוכה.
    הייתי נוהג למרוט את שיער הגבה עם פינצטה בד"כ בכדי ליצור מראה אחיד ,לכן אני לא יודע אם חסר שיער באותו מקום בגלל שמרטתי שיער עם פינצטה או בגלל שהלייזר פגע שם.
    כיום הגעתי להחלטה שאני מעוניין לשנות את זה, זה מציק ומטריד אותי, בולט לעין, בולט בתמונות ואני רוצה לטפל בזה.
    רציתי לדעת אם ניתן להשתיל שיער בגבה, ואם בכלל אפשר להשתיל שיער במקום שנפגע מטיפול בלייזר? יש סיכויי להצלחה?
    מה העלות פחות או יותר להשתיל שיערות בודדות בגבה?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השתלת שיער בגבה.

הוספת תגובה

• השתלת שיער בגבה.

ד``ר ברנרדו פינקל
    07/11/2009

שלום אהרון,
    ניתן לבצע השתלת שיער בגבה, גם אם עברת טיפול הסרת שיער בלייזר, לטיפול הצלחה טובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו