נשירה מצביעת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירה מצביעת שיער
    אוסנת
    05/12/2009

שלום , אני בת 25 ועד גיל 18 בערך היה לי שיער בריא וארוך מתולתל שהיה אורך לי, מגיל 18 התחלתי לצבוע את השיער לבלונדיני ובשנים האחרונות השיער שלי כבר לא אורך, יש לי נשירה ואני ממש רוצה שיער ארוך, הרבה אומרים לי שזה בגלל הצבע ושכדאי לי לחזור לצבע הטבעי , אבל אני אוהבת את השיער שלי ככה , הייתי רוצה לדעת מה תוכל להמליץ לי לשיער צבוע שיכול לעזור לי נגד נשירה תודה רבה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירה מצביעת שיער

הוספת תגובה

• אפשר בבקשה לקבל תשובה מה ניתן לעשות

אוסנת
    07/12/2009

ורד שלום,
    אני ממליצה להעשיר את השיער בתכשירי הזנה ולחות לשיער על מנת להקטין את הנזק הנגרם כתוצאה מהחימצון.כאשר השיער לא אורך משמעו שהוא נשבר ולכן חשובה התייחסות מיוחדת בטיפול.
    בברכה,
    קארין אלבכרי,הייר קליניק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

אוסנת
    07/12/2009

ד"ר שלום, הבנתי היום שאין קשר בין נשירת שיער לאורך השיער.
    לי פעם היה שיער ארוך ולצערי בזמן האחרון הוא לא אורך לי כמו שרשמתי
    אין לי מושג אם זה מתפקידך אבל הייתי שמחה לדעת אם יש דרכים להאריך שיער , כי אני לא הסתפרתי שנים אך השיער נשאר קצר
    תודה רבה שוב על הסבלנות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשירה מצביעת שיער

קארין אלבכרי
    08/12/2009

ורד שלום,
    אני ממליצה להעשיר את השיער בתכשירי הזנה ולחות לשיער על מנת להקטין את הנזק הנגרם כתוצאה מהחימצון.כאשר השיער לא אורך משמעו שהוא נשבר ולכן חשובה התייחסות מיוחדת בטיפול.
    בברכה,
    קארין אלבכרי,הייר קליניק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכון זה באמת נראה לי מה שקורה אצלי.

אוסנת
    08/12/2009

יש לי עוד שאלה קטנה
    את יכולה להמליץ לי על קרם הזנה או פשוט כל מסכה לשיער צבוע יכולה לעזור?
    או אולי יש חומרים מיוחדים שעוזרים
    שוב תודה על העזרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכון זה באמת נראה לי מה שקורה אצלי.

קארין אלבכרי
    10/12/2009

ורד שלום,
    כל מסכה לשיער צבוע יכולה לעזור ולהקטין את הנזק.ישנם גם תכשירים מיוחדים טבעיים העשויים סיבי משי נוזליים אשר משקמים ומזינים את השערה.
    בברכה,
    קארין אלבכרי,טריקולוגית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו