מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירה מצביעת שיעראוסנת05/12/2009
שלום , אני בת 25 ועד גיל 18 בערך היה לי שיער בריא וארוך מתולתל שהיה אורך לי, מגיל 18 התחלתי לצבוע את השיער לבלונדיני ובשנים האחרונות השיער שלי כבר לא אורך, יש לי נשירה ואני ממש רוצה שיער ארוך, הרבה אומרים לי שזה בגלל הצבע ושכדאי לי לחזור לצבע הטבעי , אבל אני אוהבת את השיער שלי ככה , הייתי רוצה לדעת מה תוכל להמליץ לי לשיער צבוע שיכול לעזור לי נגד נשירה תודה רבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר בבקשה לקבל תשובה מה ניתן לעשות
אוסנת07/12/2009ורד שלום,
אני ממליצה להעשיר את השיער בתכשירי הזנה ולחות לשיער על מנת להקטין את הנזק הנגרם כתוצאה מהחימצון.כאשר השיער לא אורך משמעו שהוא נשבר ולכן חשובה התייחסות מיוחדת בטיפול.
בברכה,
קארין אלבכרי,הייר קליניק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אוסנת07/12/2009ד"ר שלום, הבנתי היום שאין קשר בין נשירת שיער לאורך השיער.
לי פעם היה שיער ארוך ולצערי בזמן האחרון הוא לא אורך לי כמו שרשמתי
אין לי מושג אם זה מתפקידך אבל הייתי שמחה לדעת אם יש דרכים להאריך שיער , כי אני לא הסתפרתי שנים אך השיער נשאר קצר
תודה רבה שוב על הסבלנות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירה מצביעת שיער
קארין אלבכרי08/12/2009ורד שלום,
אני ממליצה להעשיר את השיער בתכשירי הזנה ולחות לשיער על מנת להקטין את הנזק הנגרם כתוצאה מהחימצון.כאשר השיער לא אורך משמעו שהוא נשבר ולכן חשובה התייחסות מיוחדת בטיפול.
בברכה,
קארין אלבכרי,הייר קליניק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון זה באמת נראה לי מה שקורה אצלי.
אוסנת08/12/2009יש לי עוד שאלה קטנה
את יכולה להמליץ לי על קרם הזנה או פשוט כל מסכה לשיער צבוע יכולה לעזור?
או אולי יש חומרים מיוחדים שעוזרים
שוב תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון זה באמת נראה לי מה שקורה אצלי.
קארין אלבכרי10/12/2009ורד שלום,
כל מסכה לשיער צבוע יכולה לעזור ולהקטין את הנזק.ישנם גם תכשירים מיוחדים טבעיים העשויים סיבי משי נוזליים אשר משקמים ומזינים את השערה.
בברכה,
קארין אלבכרי,טריקולוגית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)