נשירת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער
    דיאנה
    06/12/2009

שלום לך כבר כמעט שנה יש לי נשירת שיר לפני חודשיים ככה בבדיקת דם הראה שחסר לי פיריטין אז עשתי דרך הווריד VENOFER תוספת וכבר עבר 3 חודשים ואין כלום לא עוזר עדיין נושר ובבדיקת דם הראה שכמות עלתה ולמה עדיין נושר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירת שיער

הוספת תגובה

• נשירת שיער

ד``ר ברנרדו פינקל
    07/12/2009

שלום דיאנה,
    חסר מידע רפואי לגבי סיבת חוסר הפריטין. הדבר יכול להצביע על דימומים חוזרים או איבוד ברזל ממקור אחר. אנא, פני לבירור מקיף אצל הרופא המטפל. צריך להבין מה קורה בגוף, טרם הטיפול בנשירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

דיאנה
    08/12/2009

אני לא יודעת מה הסיבה אולי לפני שנה עשיתי טיפולי הפריה!!? !! עשיתי בדיקת דם לפני 4 חודשים ככה הראה פריטין נמך ! אני לא יודעת מה הסיבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו

דיאנה
    08/12/2009

הייתי אצל רופאים מה הם לא אומרים כלום לא יודעים עשיתי דרך הווריד את טיפול פריטין ורופא אמר שזה עלה וזהו ועדיין ממשיך הנשירה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו