מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זירוז צמיחת שיעריעל17/12/2009
שלום
השיער שלי מתארך ממש לאט , האם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי לעזור ולזרז את הצמיחה?
אשמח לתשובה מפורטת
תודה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זירוז צמיחת שיער
קארין אלבכרי22/12/2009יעל שלום,
מומלץ לספר קצוות משום כשהשיער מתפצל הוא אינו אורך ואף מתקצר.
במקביל מומלץ לטפל בתכשירים אשר מזינים את השורשים במרכיבים חיוניים לבריאותו ומעודדים את צמיחתו.
בברכה,
קארין אלבכרי,טריקולוגית הייר קליניק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אחת שיודעת!!29/12/2009קצוות מפוצלים לא משפיעים על קצב צמיחת השיער וזה לא קשור בכלל. הצמיחה מושפעת מגורמים פנימיים בקרקפת ובתוך זקיק השערה ואינה "יודעת" מה מתחרש בחוץ.
עובדה=השיער שלי היה שרוף מכמעט השורש עד הקצוות ..שרוף בטירוף ותוך חצי שנה ארך בטירוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה של: אחת שיודעת!!
קארין אלבכרי03/01/2010צר לי שלא הבנת נכון את תשובתי בתור אחת שיודעת
צמיחת השיער מקורה בפעילות של שורשי השיער החיים מתחת לעור הקרקפת בדרמיס .
החלק החיצוני של גוף השערה לא חי .
לכן בשביל לחזק את הצמיחה חשוב לעשות טיפול מעמיק לשורשי השיער ולחזק אותו במקביל גם לדאוג לספר קצוות מפוצלים כדי שיוכל להתארך ולא להישבר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזנת השורשים
דיאנה13/03/2010ואיך להזין את השורשים כדי לעודד את צמיחת השיער???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)