מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירה בעקבות החלקהמיכל26/12/2009
שלום,
לפני כ-5 חודשים עשיתי החלקת שיער יפנית בתאילנד לאחר המלצה של חברה שעשתה גם היא.
מאז, יש לי נשירה נוראית. אני חוששת לחפוף את השיער ועושה זאת רק פעם בשבוע כי לראות את כמות השיער שנושרת לי- כואב לי הלב... הולכת אסוף וכאשר מברישה את השיער זה איום ונורא- קשה לי!! אני לחוצה ופוחדת שהנזק בלתי הפיך. הייתי אצל רופא עור ששלח לבדיקות דם- אמר שהכל תקין ולכן זה מחזק את העובדה (אצלי) שהנשירה נובעת מההחלקה. לפני חצי שנה הפסקתי שימוש ממושך בגלולות- לא יודעת אם הנשירה קשורה... בכל מקרה, שאלתי היא- האם נשירה הנובעת מהחלקה הינה הפיכה? האם אפשר להבריא את השיער\ קרקפת? מה עושים????
תודה על תשובתכם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הייי דחוף
הילה22/02/2012אשמח לדעת מה קורה עם מצב שיערך כרגע כי אני גם לא מזמן בצעתי החלקה יפנית בתאילנד וחצי שיער הלך לי אשמח אם תוכלי לענות למרות הזמן המרובה שעבר אשמח לדעת מה עשית על מנת לשקם את שיערך ואם הוא במצב יותר טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירה בעקבות החלקה
ד``ר ברנרדו פינקל28/12/2009שלום מיכל,
סביר שהנשירה קשורה להחלקה. הימנעותך מחפיפת השיער מחריפה את המצב, שכן הקרקפת נעשית שומנית ודבר זה יכול להשפיע על נשירת שיער נוספת. עליך לחפוף בתקופה הקרובה את השיער באופן יום יומי. עליך להימנע, באופן חד משמעי, משימוש בכימיקלים על השיער. אין לדעת בשלב זה, את השפעת ההחלקה לטווח הארוך על שיקום השיער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)