מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- HELP MEדורי16/01/2010
שלום:)
אני בת 25, לפני שנתיים בערך התחילה לי נשירה איומה............ וזה פשוט לא נגמר...
נשאר לי עשירית משיער כבר...... אני לא יודעת מה לעשות.. למי לגשת.... ולמי לפנות שיעזור לי, רק שהנשירה תפסק, זה רודף אותי כבר......
החלפתי כמה וכמה רופאי עור...
עשיתי בדיקות דם, ויש לי חוסר ברזל ואני כבר כמה חודשים ארוכים שותה ברזל... ואין תוצאות, החלפתי גם מלא תכשירים!
אם בגיל כזה אבדתי הכל מה יהיה עוד כמה שנים??
למזלי אין לי קרחות והוא פשוט דליל
אשמח מאוד אם אפשרת להפנות אותי לרופא מוסמך למישהו שאביא כבר תוצאות בפועל.. מישהו שיבין אותי באמת והתחבר למצב שלי ולא סתם ישב על הכיסא שלו וידחוף לי כדורים!
הרבה תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר help me
ד''ר שלום שאלתיאל17/01/2010דורי שלום רב
מאוד עצוב הסיפור
שמעתי על ראש מחלקה בבית חולים הדסה שמומחה בתחום השיער
אבל בלי לדעת מה אם התוצאות
תבדקי אם הוא יכול לעזור
בהצלחה !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמוני כמוך...
מורי17/01/2010מה שם הרופא מהדסה ומה התמחותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדסה
ד''ר שלום שאלתיאל17/01/2010שלום רב
מדובר במרפאת שיער בהדהסה
שם הרופא פרופ' זלוטוגורסקי
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודע לך על ההתיחסות...
דורי17/01/2010והשתלה למי היא יכולה להתאים???
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתלה מי מתאים
ד''ר שלום שאלתיאל17/01/2010שלום רב
צריך שהאיזור התורם (אחורה) יהיה צפוף ושהאיזור המושתל יהיה מספיק דליל
המועמד האידאלי של הטיפול הוא פצינט עם שיער עבה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)