מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום לך דוקטור ושבוע טוב!שלום שלום24/01/2010
לפני כ6 שנים ירדתי במשקל כ15 קילוגרמים ולפני כשנתיים היה לי תקופה של לחץ קצת. אני בן .25. בערך בתקופת הלחץ התחיל לנשור לי השיער באגרסיביות בעיקר בקוקדוק ופנימה כלומר לכיוון המצח איבדתי הרבה משערי והוא הידלל בחצי אם לא יותר (בצידי הראש ובמאחורה יש הרבה שיער).
הנשירה המשיכה כשנתיים והפסיקה כקגע כבר 4 חודשים עם נשירה מינימלית של השיער אבל בקודקוד ובחלקה העליון של הקרקפת השיער מאוד דליל.
השאלה שלי היא האם השיער יכול לצמוח שוב ובצורה בריאה ומלאה בעתיד בלי להערב גורם רפואי?
והאם פרופסיה יכול לעזור במקרה הזה למרות שהנשירה הפסיקה ויכול להצמיח שיער ולא רק להפסיק נשירה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שלום
ד''ר שלום שאלתיאל24/01/2010שלום רב
השיער לא יכול לצמוח בלי לערב גורם רפואי.
לפי המחקרים יש אפשרות שפרופסיה יכול לעזור להצמיח שיער בקודקוד
אבל זה לא בטוח.
בעצם אתה שואל אם כדאי להתחיל לקחת פרופסיה (לכמה שנים) כדי לקוות
לצמיחת השיער ולא כדי לעצור נשירה שכבר הפסיקה התשובה לא פשוטה.
אתה צריך להחליט אם כדאי היות ושום דבר לא בטוח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)