שיער שביר ודליל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער שביר ודליל
    שלי
    28/01/2010

שלום!
    יש לי שיער דליל והוא נשבר בקלות. אין בעיה בצמיחה שכן אני צריכה לצבוע כל חודש
    עקב בצבוץ שורשים כהים, אבל השיע לא מצליח לשמור על אורך והוא כאילו מפסיק לצמוח מעבר
    לכתפיים. אני משתגעת מזה. ניסיתי לספר קצוות כדי להבריא ולא עזר. עכשיו אני לא מסתפרת ושום דבר לא קורה. אני חופפת מדי בוקר כיון שאחרת אין לשיער שום צורה.
    מהו הפתרון האידיאלי בשבילי?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער שביר ודליל

הוספת תגובה

• אותה בעיה וכמה מתסכל!!!!

ניצנה בר
    18/02/2010

השיער שלי מתקצר משנה לשנה. אני מסתכלת על התמונות שלי ואני רואה את הבדלי האורך.. כולם שואלים אותי הסתפרת? ואני ממש לא! אני מתוסכלת ועצובה. אני בת 54, תמיד היה לי שיער תלתלי משגע ועכשיו הוא מגיע בקושי לכתפיים. למה זה??? אני יודעת שהוא צומח כי אני צריכה לצבוע את השורשים כל 3 שבועות אבל לאן הולכת הצמיחה הזאת? האם זה שייך לתזונה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער דליל ושביר

ד''ר שלום שאלתיאל
    18/02/2010

שלום שלי

צריך לעשות בדיקות ולבדוק אם חסר משהוא.

בבית חולים הדסה יש מחלקה שעוסקת בבעיות השיער בהנהלה
    פ"ר זלוטוגורסקי.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו