חולת סרטן. השערות נושרות .

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חולת סרטן. השערות נושרות .
    שוש
    26/02/2010

השערות נושרות, נראית חולה בגלל מחלת הסרטן.השד רזה ושדופה אני אישית חזקה, חושבת על היום וללא על המחר. . מנסה להתחזק. אני מאמינה שאדם העובר מחלת סרטן גם מרוויח, להיות קשוב, רגוע, ולא להתעצבן על שטויות, כי אינך יודע מה יהיה מחר. היכן אפשר לקנות פאה נוכרית אמיתית. קראתי במשרד הבריאות. למי לפנות.? אני גימלאית מקבלת 1500 שקל מבטוח לאומי. כך המדינה דואגת לנשים חולות סרטן חיים מתחת לקו העוני . בשעה שנבחרי צבור חיים דולצה ויטה. בושה למערכת.הרווחה. מקווה שמוטק"ה תעזור לי. אשמח לתשובה. . אני גם צריכה חזיה לנשים ללא שד .היכן אפשר להשיג . ???? אנא עזרו לי למי לפנות. בתודה מכל הלב שוש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חולת סרטן. השערות נושרות .

ד``ר ברנרדו פינקל
    26/02/2010

שלום שוש
    שיערך עשוי לצמוח חזרה עוד בטרם הסתיים הטיפול. בתחילת הצמיחה השיער יהיה דק מאוד, אך קרוב לוודאי כי ראשך יתמלא בשיער תוך 3-6 חודשים. יתכן כי שיערך יהיה בעל אופי שונה לעומת מצבו קודם לטיפולים, ויהפוך מקורזל או דק יותר. יתכן שגם צבעו ישתנה מעט, כך שייווצר, לדוגמא, שילוב של שיער שחור ואפור. לעיתים נדירות מאד , לאחר קבלת מינון גבוה של כימותרפיה, השיער אינו צומח שוב.
    חולי סרטן זכאים לפיצוי כספי מן המדינה ורשויותיה, בעיקר אם עברו טיפולים אונקולוגיים כגון כימותרפיה או קרינה .
    טלפונים לארגון 'יד להחלמה' : 1-800-360707
    ארגון המהווה חלק בלתי נפרד מהאגודה למלחמה בסרטן השד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו