מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חולת סרטן. השערות נושרות .שוש26/02/2010
השערות נושרות, נראית חולה בגלל מחלת הסרטן.השד רזה ושדופה אני אישית חזקה, חושבת על היום וללא על המחר. . מנסה להתחזק. אני מאמינה שאדם העובר מחלת סרטן גם מרוויח, להיות קשוב, רגוע, ולא להתעצבן על שטויות, כי אינך יודע מה יהיה מחר. היכן אפשר לקנות פאה נוכרית אמיתית. קראתי במשרד הבריאות. למי לפנות.? אני גימלאית מקבלת 1500 שקל מבטוח לאומי. כך המדינה דואגת לנשים חולות סרטן חיים מתחת לקו העוני . בשעה שנבחרי צבור חיים דולצה ויטה. בושה למערכת.הרווחה. מקווה שמוטק"ה תעזור לי. אשמח לתשובה. . אני גם צריכה חזיה לנשים ללא שד .היכן אפשר להשיג . ???? אנא עזרו לי למי לפנות. בתודה מכל הלב שוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חולת סרטן. השערות נושרות .
ד``ר ברנרדו פינקל26/02/2010שלום שוש
שיערך עשוי לצמוח חזרה עוד בטרם הסתיים הטיפול. בתחילת הצמיחה השיער יהיה דק מאוד, אך קרוב לוודאי כי ראשך יתמלא בשיער תוך 3-6 חודשים. יתכן כי שיערך יהיה בעל אופי שונה לעומת מצבו קודם לטיפולים, ויהפוך מקורזל או דק יותר. יתכן שגם צבעו ישתנה מעט, כך שייווצר, לדוגמא, שילוב של שיער שחור ואפור. לעיתים נדירות מאד , לאחר קבלת מינון גבוה של כימותרפיה, השיער אינו צומח שוב.
חולי סרטן זכאים לפיצוי כספי מן המדינה ורשויותיה, בעיקר אם עברו טיפולים אונקולוגיים כגון כימותרפיה או קרינה .
טלפונים לארגון 'יד להחלמה' : 1-800-360707
ארגון המהווה חלק בלתי נפרד מהאגודה למלחמה בסרטן השד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)