מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לד"ר ברננדו פינקלנקודות חן22/04/2010
שלום!
מביקור באתר שלך אני מבינה שאתה מבצע הסרת נקודות חן ללא צלקות וכל זכר לנקודות.
יש לי בגוף מעל 100 נקודות חן קטנות שמפריעות לי ואני רוצה להסיר אותן.
היתי אצל ד"ר אילן זמיר שביקש 200 ש"ח לנקודה אחת.זה מטורף.
(מה שגם החומר שהוא משתמש בו לא מאושר)
האם אפשר להגיע לסכום כולל לכל נקודות החן?בסביבות ה2000?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לד"ר ברננדו פינקל
ד``ר ברנרדו פינקל24/04/2010שלום "נקודות חן",
אכן אני מבצע הסרת נקודות חן ללא צלקות. חשוב שתדעי כי יש צורך לבדוק את נקודות החן. המחיר שהוצע לך הינו סביר מאד ברפואה פרטית ויתכן כי ניתן במקומות אחרים להוזילו מעט, אך בוודאי לא בסכומים שאת מציעה. לפיכך, הייתי מציע לך לפנות לקופת החולים אליה את שייכת. סביר כי המחיר שם יהיה גם זול יותר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,שאלה נוספת ואחרונה
אור25/04/2010בקופות החולים לא משתמשים בחומרים כלשהם להסרה,
אלא בניתוח שמותיר צלקת נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,שאלה נוספת ואחרונה
ד``ר ברנרדו פינקל03/05/2010שלום נלי,
יש לברר זאת בקופת החולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר אשכנזי נקודוצ=ת חן
זרובבל04/05/2010הוא לוקח 74.5 שקלים לנקודה אבל רופא קצת עצבני נובח כמו כלב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח...
אור04/05/2010תודה רבה לך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)