מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלב 1יאיר14/06/2010
שלום ! רציתי לדעת משהו בעקרון אני שלב 1 בהתקרחות ושאר השיער מלא רציתי לדעת כמה שתלים בערך צריך בהשתלה כזאת של כמה שערות בשביל כיסוי כל הראש פחות או יותר?והאם מומלץ שיטת fut או fue בד'כ במצב כזה של דרג התקרחות 1 ?באלי לחזור למצב של פעם כי בעקרון אצלי זה נעלם בלי שהרגשתי נשירה מסויימת ומה ה עלות פחות או יותר בהתאם לתשובה שתתן(אשמח אם תענה בערך גם בלי שראית אותי)?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלב 1
ד''ר שלום שאלתיאל15/06/2010שלום בן 19
מה זה שלב 1
אם השיער לא מספיק דליל אי אפשר לבצע השתלת שיער.
לא ניראה לי כדאי לעבור השתלה ל"כמה שערות".
אף פעם לא חוזרים למצב של פעם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
יאיר15/06/2010דרג התקרחות 1 לפי סולם נורד המילטון.. ויש לי איזור תורם שופע אז למה לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיואש
ד''ר שלום שאלתיאל15/06/2010שלום רב
התקרחות שלב 1 סולם המילטון זאת אומרת נסיגת קו המפרצים.
אפשר לבצע השתלת שיער ולהחזיר את הקו במקום.
צריך לפגוש רופא להסברים נוספים ולקבוע סופית.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
יאיר15/06/2010אוקי תודה רגע בשביל השתלה אני צריך הפניה מרופא עור?עכשיו מה עלות בערך של השתלה של סולם נורווד אחד למצב של חזרת קו השיער הרגיל(בערך טווח מחירים)?ובאיזה שיטה מומלץ להשתמש לא ענית לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגם
יאיר15/06/2010האם יש אפשרות שבשביל השתלה כזאתי ייתנו לי מגיל 19 וחצי או שזה לא אפשרי בכלל?תודה שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגם
קיימים מקרים שמבצעים השתלה בגיל כזה.
צריך להיפגש ולראות איך זה ניראה כדי להחליט.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אני עובד בשיטה של סטריפ בגלל שבשיטה FUE אפשר להשתיל עד
600 שתלים דקים שלא כולם צומחים.
לגבי המחיר זה בסביבות 9000 ש"ח.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי ומה
יאיר16/06/2010זאת השיטה הזאת של הסטריפים?לא שמעתי עליה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי
ד''ר שלום שאלתיאל16/06/2010שלום רב
מוציאים אחורה סטריפ של שיער עם שורשים וסוגרים המקום על ידי תפירה.
נשאר סימן "פס, שהוא מכוסה על ידי השערות קצרות.
מחלקים הסטריפ בשתלים ומשתילים אותם במקום החסר.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)