מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השתלה על צלקתדורון27/06/2010
שלום רב.
עברתי חבלה בראשי ויש לי צלרת באורך של כ 2 ס"מ באיזור הקודקוד.
1) האם ניתן להשתיל שיער על כל סוג צלקת ?
2) כיוון שהצלחת באיזור הקודקוד, סביר להניח שבעוד 20 שנה כבר לא יישאר שם שיער בכל מקרה. האם ניתן לעשות UNDO להשתלת שיער על מנת שלא יווצר "אי" של שיער כאשר הכל נושר מסביב ?
(אני עוד צעיר ומלא שיער תודה לאל)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלה על צלקת
ד''ר שלום שאלתיאל28/06/2010שלום דורון
אפשר להשתיל שיער על צלקת,זה מצליח.
לא מומלץ לבצע השתלת שיער בקודקוד במקרה שהשיער עוד
לא נשר כי זה יכול להזיק לשיער הקיים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי הבנה
דורון28/06/2010תודה על התגובה לשאלה הראשונה.
בקשר לשאלה השנייה - כוונתי הייתה שהצלקת נמצאת ליד הקודקוד (2 ס"מ בערך). נניח ואני עושה השתלה על הצלקת וגודל שם שיער, ובעוד כמה שנים אני ממילא אאבד את השיער באיזור הקודקוד, ואז יישאר אי קטן של שיער באיזור ההשתלה, וכל המסביב יהיה קירח. האם במקרה זה ניתן להסיר את השיער שהושתל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי הבנה
ד''ר שלום שאלתיאל29/06/2010שלום דורון
קשה להסיר שיער מושתל.
להסיר אותו זה בדרך כלל על ידי ניתוח שמשאיר צלקות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי הבנה
ד``ר ברנרדו פינקל30/06/2010שלום דורון
!.- ניתן להסיר צלקת בגודל 2 ס"מ ללא השתלת שיער
2.-ניתן להסיר את שיער שהושתל ע"י לייזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהWOW
דורון30/06/2010ניתן להסיר צלקת והשיער יחזור לצמוח באיזור הפגוע כרגיל ? או רק להסיר את הצלקת ?
הצלקת לא ממש ניראית, והיא לא ממש מפריעה לי כי אני עם שיער בכל איזור הפגיעה, כך שהדבר היחיד שרואים הוא שאין גדילה של שיער (כמו חריץ כזה שלא גדל בו שיער, נו אתה בטח יודע על מה אני מדבר).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)